Hur man installerar högtalare i en 1996 Honda Accord

De lager högtalarna i 1996 Honda Accord erbjuder en nivå av prestanda i linje med andra fordon i sin klass. Högtalarna och stereoanläggningen är gifta ihop för att ge en fotgängare ljudupplevelse jämfört med nivån av klarhet och kraft som erbjuds av eftermarknaden komponenter. Accord ägare som behöver ersätta skadade talare eller som vill uppgradera sina fabriksinstallerade högtalare, kan ta hjälp av en bilstereo professionell eller byta lager högtalarna för nya själva. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Flat skruvmejsel (eller trim panel borttagningsverktyg) katalog kryssmejsel
6 1/2-tums högtalare
Visa fler instruktioner

1

Parkera Accord och stänga av motorn. Dra spaken Huvlås och flytta till fordonets front.
2

Lyft huven. Lossa bulten som håller fast den negativa klämman batterikabeln till den negativa batteripolen med 10 mm nyckel. Flytta batterikabeln från batteripolen. Återgå till insidan av Honda.
3

bort plasten skruven täcker från varje dörrpanelerna. Locken är placerade nedanför sidostyckena spegel och kan tas bort med en kåpa borttagningsverktyg eller flat skruvmejsel.
4

Ta bort skruvarna under panelen täcker med en Phillips-skruvmejsel.

5

Bänd dörrpanelen från Accord dörrar med en platt skruvmejsel eller trim panel borttagningsverktyg. Dra panelerna bort från dörren och nå mellan panelen och dörren för att koppla av kabelanslutningar för lås och fönster drift. Ta bort panelen och ställ den åt sidan.
6

Ta bort de tre skruvarna runt dörrbladet högtalare med Phillips-skruvmejsel.
7

Dra högtalaren från högtalaren docka och kopplar högtalarkablarna från baksidan av varje 6 1/2-tums högtalare.
8

Anslut Hondas högtalarkablarna på baksidan av de nya högtalarna och placera det i högtalaren fästet. Sätt tillbaka de tre skruvarna runt varje högtalare för att säkra dem på plats.
9

Rikta dörrpanelerna mot dörren och anslut ledningar kontakterna för dörrlås och fönster strömbrytaren.
10

Tryck dörrpanelen hårt mot själva dörren för att fästa panelen tillbaka på Accord dörr.
11

tillbaka skruvarna på främre-mest övre hörnet (nära sidan spegeln panelen) med en Phillips-skruvmejsel. Byt Täcklock över skruvarna och tryck dem på plats. Återgå till motorrummet.
12

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen. Dra åt skruven som håller fast kabelns klämman till batteriets minuspol med 10 mm nyckel. Stäng Accord huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81655.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.