Hur man byter radion i en 2006 Toyota Camry

Den 2006 Toyota Camry kom med flera olika utföranden , och var och en hade olika stereo alternativ , från en enkel CD-spelare och radio med en in - dash navigationssystem . Om ditt lager stereo raster , då du kommer att vilja byta ut den så att du kan komma tillbaka till att lyssna på musik . Istället för att köpa en ny eftermarknad stereo , kan du även installera en fabrik stereo från en modell högre upp än din, eller ens installera stereo med inbyggd navigation . Detta kommer att ta ca 30 minuter att göra . Saker du behöver
Nylon brytjärnet
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Placera huvudet av nylon brytjärnet mellan instrumentbrädan och klimatkontroll panelen under radion . Bänd ut panelen klimatkontroll och sedan koppla bort den från lager sele . Placera panelen klimatkontroll åt sidan .
2

Dra beståndet radio och ventiler bort från instrumentpanelen som en församling , sedan dra ledningarna på baksidan av handen . Unbolt fabriken stereo från ventilerna med 1/4-tums Ratchet och uttag .
3

Installera det nya stereo i vent montering med 1/4-tums Ratchet och uttag , anslut sedan selen och antenn på baksidan . Skjut stereo och ventiler i instrumentpanelen tills det klipp i stället . Anslut ledningarna till klimatkontroll för hand , sedan trycka in den i instrumentbrädan tills den klippen är på plats .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81580.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.