Hur man installerar en stereo i en Dodge Ram

De robusta och kraftfulla Dodge Ram lastbilar har funnits i generationer och förblir ett populärt alternativ för arbete och lek. Uppgradering av stereo i en Dodge Ram lastbil kräver drar den främre instrumentpanelen för att komma åt, men är enklare än det låter. Med grundläggande verktyg och rätt delar här jobbet görs snabbt. Saker du behöver
Skruvmejslar
Chrysler radio adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Dra den främre instrumentpanelen genom att bända på övre vänstra hörnet, bredvid ratten. Arbetet runt instrumentpanelen tills alla clipsen släpper. Sänk ratten tills panelen har utrymme att glida ut och ställ den åt sidan.
2

Lokalisera och ta bort skruven på varje sida av stereon och dra huvudenheten ur Dodge Ram konsolen. Koppla loss kablarna bakom radion och ställa in den gamla enheten ur vägen.
3

Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga sele och låta ledningarna hänger från instrumentbrädan. Fäst den nya stereon i Chrysler radio adapter och anslut ledningar adaptern och antennen på baksidan av den nya stereon.
4

Skjut monteringsaggregatet och radion i konsolen. Anslut minuskabeln på batteriet och slå på stereon på.
5

Kontrollera alla högtalarna fungerar och den nya chefen enhetens kontroller är aktiva. Säkra stereon till instrumentbrädan med bultarna på varje sida och knäpp den främre bakre instrumentpanelen på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80469.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.