Hur man installerar Sirius Sportster 5 i en Mini Cooper

Satellite Radio har ett stort utbud av musik, sport, nyheter och underhållning. Det gör ett bra komplement till stereon i en Mini Cooper och ger timmar av underhållning medan du är bilismen. Sirius Sportster 5 är en enkel att använda Sirius satellitradio som du kombinerar med en extern antenn för att få din satellit radiomottagningen. Du kan installera Sportster 5 nära botten av mittkonsolen i Mini Cooper och har det dolt (men lättillgänglig) och nära till både el-och ingång. Saker du behöver
Sirius Sportster 5
Ström och kablar utgång
antenn och antennkabel
Fönster Sugkoppsfäste
Eltejp
Dubbelhäftande tejp
Visa fler instruktioner
1

Ta av sugfästet och tryck ner hårt i den högra mugghållare. Det kommer att hålla om mugghållaren är ren, men ta eltejp och tejpa runt kanterna för att hålla den på plats.
2

Placera huvudenheten i sin position på fönstret montera och justera fästet så att enheten är rätt väg uppåt och i en bekväm position. Avlägsna enheten från fönstret fästet och flyttar den åt sidan.
3

Placera antennen under mitten av vindrutan. Fäst den med dubbelhäftande tejp. Du kan köra tråden rakt bakåt och ned på framsidan av konsolen, eller så kan köra tråden längs botten av vindrutan, ned vecket mellan kanten av instrumentbrädan och dörren, sedan längs botten av handskfacket. Detta lockar fram mycket nära där sugkoppen sitter.
4

Sätt i nätkabeln i 12V-uttaget bakom fönstret mount. Sätt den utgående kabeln i AUX-ingång för din Mini stereo, vilket är i samma område.
5

Installera Sportster enheten i fönstret montera och ansluta ström, antenn-och utgående kablar. Förvandla din Mini tändning på och ställa till AUX inställning på stereon genom att trycka på "Audio" och välja aux. Slå på Sportster 5 och du bör ha satellitradio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82294.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.