2000 Saturn Radio Installationsinstruktioner

2000 Saturn modellerna var utrustade med en vanlig AM /FM stereoanläggning med single-disc CD-spelare. Beståndet stereo var specialanpassat för att driva bilens fabriken arrangerade högtalarsystem. Saturn ägare som uppgraderar sin stereo kan finna det nödvändigt att inkludera en mer kraftfull enhet stereo huvudet. Välj en stereo som passar dina behov och budget, skaffa de nödvändiga adaptrar för stereo ledningar och installera enheten själv att spara pengar. Saker du behöver
Wrench, 10 mm
Socket, 7 mm
Socket föraren
Saturn fronten adapter
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
Phillips-skruvmejsel eller insexnyckel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

öppna motorhuven för Saturnus att koppla bort jordkabeln från batteriet. Lossa bulten som håller kabeln klämman kring den negativa batteripolen med en 10 mm nyckel. Flytta kabeln från batteriet terminalen tills installationen är klar. Flytta till det inre av fordonet.
2

Tryck mitt på pins kontakter placerade på vardera sidan av den undre mittkonsolen. Använd en Phillips-skruvmejsel eller insexnyckel om du inte kan trycka i mitten av tappen med fingret. Stiftet kommer att dyka upp i panelen så att du kan ta bort det.
3

Ta panelen mittkonsolen och skjut den bort från instrumentbrädan. Koppla ledningar kontakterna från baksidan av panelen för att helt frigöra panelen från instrumentbrädan.
4

Ta bort de två bolt skruvarna från toppen av stereo montering med en 7 mm hylsa och förare.

5

Dra stereo från Saturnus stereo docka och dra de två ledningar kontakterna från den bakre panelen. Koppla den svarta antennkabeln från baksidan av enheten.
6

Placera Saturn fronten adaptern över den tomma stereo docka. Skruva i de två skruvarna 7 mm bult på toppen av fronten adaptern.
7

Dra stereo kablage och antenn kabeln från insidan av stereon dockan. Anslut stereo ledningar anslutningarna till de två ledningarna i kabelnätet adaptern. Anslut adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av den nya stereo
8

.
9

Koppla in antennkabeln i GM antennadaptern kabel. Anslut antennen adapterkabeln i FM-antennuttaget på baksidan av eftermarknaden stereo.
10

Skjut stereo i fronten adaptern tills den låses på plats inom Saturnus instrumentbräda stereo docka. Återgå till batteriet.
11

Byt ledningar kontakterna från Saturnus instrumentbräda i uttagen på baksidan av mittkonsolen instrumentpanelen. Placera panelen mot instrumentbrädans undersida och sätt i sprinten kontakter för att fästa panelen på plats.
12

Placera jordkabeln klämma tillbaka runt Saturnus batteriets negativa batteripolen. Dra åt skruven på klämman för att fästa kabeln till terminalen stolpen. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81556.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.