Hur man tar bort en Lexus Factory Stereo

Lexus raden av bilar är känd för lyx fordon med avancerade funktioner. Många Lexus-modeller har bilstereo med navigation, Bluetooth integration och mer. Men det är faktiskt billigare att köpa en eftermarknad stereo med dessa funktioner och installera det själv än att köpa den från en återförsäljare. Men först måste du ta bort lager stereo. I det här fallet är projektet fordonet en 2005 Lexus IS300, men processen är liknande för andra Lexus fordon samt. Saker du behöver
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Grip panelen med uppvärmda säten kontroller - ligger precis nedanför radio - och dra den mot dig för att frigöra klämmorna som håller den på instrumentbrädan. Dra ur kablarna från baksidan. Ta brickinsatsen på brickan ligger precis ovanför luftkonditioneringsfläktar med händerna, använd sedan Phillips skruvmejsel för att ta bort skruvarna från panelen. Ta hela panelen från bilen.
2

Unbolt två bultarna på toppen av stereon med 1/4-tums Ratchet och uttag, sedan göra samma sak med de två skruvarna i botten av stereon. Lyft stereo från instrumentbrädan.
3

Dra ledningsnätet från baksidan av stereon. Placera sedan däcket på en ren arbetsyta och använda Phillips skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller däcket till A /C-kontroller. Skjut däcket ur A /C kontroll konsol för att frigöra det helt från enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81199.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.