2005 Dodge Neon Radio Installation

Installera en radio i en 2005 Dodge Neon kan förenklas om en sele adapter används med installationen. När du installerar en eftermarknad radio, kommer trådarna på nya radion matchar sällan trådarna på OEM-sele. Var och en av trådarna på den ursprungliga selen måste testas för att avgöra vilka som är de högtalarkablarna och vilka talare de är anslutna. En sele adapter som ansluts direkt till radion och i den ursprungliga selen, kan köpas för någon radio. Saker du behöver
Radio sele adapter
Phillips
skruvmejsel 7 mm socket driver
fickformat spårskruvmejsel
Radio fronten sortiment
Visa fler instruktioner

1

Avlägsna Reveal gjutning täcker radio skruvarna. Detta är den prydnads streck locket gjutning. Använd fickformat skruvmejsel för att försiktigt bända upp listen, som hålls i med trim fästelement som snäpps in hålen på instrumentbrädan. När den första trim fästelement kommer ut, kan listen dras ut försiktigt för hand.
2

Ta bort de fyra skruvarna som håller radion på instrumentbrädan, med 7-mm hylsa föraren. Dra ut radion i instrumentpanelen och koppla den elektriska kontakten på baksidan av radion. Dra ut antennen på radion. Dra radion resten av vägen ut ur instrumentbrädan.
3

Installera utsidan trygghet på den nya radion. Bestäm vilken fronten matchar hålet i instrumentpanelen används för radion. Ta bort locket radio säkerhet, installera fronten och installera om trygghet.
4

Öppna handskfacket. Ta bort skruvarna som håller handskfacket till instrumentbrädan, med Phillips skruvmejsel. Ta bort handskfacket. Håll radion upp till instrumentbrädan, nära hålet. Anslut kabelstammen adaptern på radion och den ursprungliga selen. Koppla in antennen.
5

Skjut trådarna bakom radion upp och ur vägen och sätter på radion. Lyft på flikarna på trygghet med liten skruvmejsel. De förskurna flikarna på trygghet är utformade för att lyftas så nära som möjligt till baken av instrumentbrädan för att hindra radion från att komma ut. Handskfacket hålet ger tillgång till baksidan av instrumentbrädan ovanför och under radion. Lyft på flikarna på toppen och botten av radion.
6

tillbaka handskfacket i omvänd ordning mot demonteringen. Installera avslöja formning genom att rikta in trim fästen och skjuta dem i. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81106.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.