Hur man reparerar en MTX förstärkare med No Power

MTX är en amerikansk mobil stereo bolag. De är mest populära produkter är subwoofers, högtalare och förstärkare. En felaktig installation kan leda till en förstärkare som inte har makt, det kan också skada förstärkaren. Läs alltid bruksanvisningen innan du försöker installera en förstärkare. Om förstärkaren inte slår på, det finns oftast några enkla orsaker till detta problem. Saker du behöver
Säkring
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera anslutningarna. Är att ansluta "+12 V" strömkabeln ordentligt på både förstärkaren och "+" terminal på batteriet? Är marken (negativ, "-") strömkabeln ordentligt ansluten till både förstärkare och marken på batteriet? Se till att alla dessa viktiga kablar är anslutna.
2

Kontrollera fjärranslutning. Är den fjärranslutning som är ansluten till "Remote Connection" terminal på förstärkaren och även till huvudet-enheten? Den fjärranslutning är vad berättar förstärkare för att driva på och av. Den är ansluten till huvudet-enheten. När huvudet-enheten slås på, skickar den en signal till förstärkaren för att slå på.
3

Byt ut säkringen. Förstärkaren har en säkring, vanligen inrymt nära strömterminalerna. Koppla bort strömmen till förstärkaren, och ta bort säkringen. Säkringen kan lätt dras ut från förstärkaren. Byt ut säkringen mot en helt ny av samma specifikationer. Se bruksanvisningen om du är osäker på vilken typ av säkring du ska köpa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82291.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.