Hur man installerar en bilstereo i en 2002 Nissan Frontier

En ny eftermarknaden stereo i bilen kan ge bättre ljudkvalitet än den ursprungliga fabriken enheten. Installera en ny stereo i 2002 Frontier innebär att du måste ta bort den nuvarande radio /stereo från lastbilens instrumentbräda. Du måste också se till stereon ingår en monteringssats som är avsedd för 2002 Frontier, samma typ av konsol allmänhet fungerar för 2001-2004 modeller. Denna sats bör inte bara innefatta rätt fäste men även lämplig kabelnätet adapter. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla truckens negativa batterikabeln med en skiftnyckel på kabelklämma nut - en isolerad handtag ger extra säkerhet.
2

Lossa skruvarna längs den nedre kanten av instrumentbrädans kåpmittdel med en skruvmejsel. Dra panelen utåt för att lossa de övre clipsen och lossa de elektriska kontakterna på baksidan av panelen. Addera 3

Lossa fästskruvarna för Frontier nuvarande radioenhet och ta bort den från instrumentbrädan . Koppla radions elektriska kontaktdon och antennen bly i baksätet.
4

Installera den nya stereon i sitt fäste. Om en adapter för Pathfinder elektriska kontaktdon behövs, anslut den till stereon.
5

Anslut elkontakten och antennen leda till stereoanläggning och dess fäste.
6

Skjut och installera stereo i instrumentbrädan och fäst den med skruvarna.
7

Anslut kåpmittdel till instrumentbrädan, fästa den med sina clips på övre kanten och tillämpa montera skruvarna på undersidan.
8

Anslut Frontier negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81543.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.