Hur man installerar en AUX Port i en 2005 Oändlighetens Stereo

Installera en AUX-port på fabriken stereo i en 2005 Infinity för att ansluta externa stereohörlurar komponenter direkt till stereon huvudenheten. Ägare som vill spela upp media från sin MP3-spelare eller annan enhet kommer att behöva upprätta en trådbunden anslutning till fabriken stereo däck för den tydligaste signalen. Använd en FM-modulator över alternativa FM-sändare för större trohet. Du kan välja att ha FM-modulator installeras av en professionell bil ljudtekniker eller du kan avstå kostnaden för en professionell installation och göra jobbet själv. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
stjärnskruvmejsel
Kabelstam adapter
FM modulator
Visa fler instruktioner
1

Lyft Oändlighetens huven för att komma åt batteriet. Lossa bulten som håller den svarta negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol inlägg med en 10 mm nyckel. Lyft kabelns klämman från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till fordonets insida.
2

Bänd ventilationspanelen bort från instrumentpanelen ovanför stereoanläggning med en kåpa borttagningsverktyg. Bänd trim panelen som omger växelspaken bort från Infinity mittkonsolen.
3

Ta bort de två skruvarna på den övre och nedre kanter stereo montering med en stjärnskruvmejsel. Skjut hela stereoanläggning bort från instrumentbrädan. Dra stereo montering tillräckligt långt så att du kan nå alla anslutningar på baksidan av enheten.
4

Koppla stereo ledningar kontakterna från uttagen på baksidan av Infinity fabrik stereo däck. Anslut stereo ledningar kontakterna i adaptern kablage leder. Anslut adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av stereoanläggning.
5

Anslut FM-modulatorn bly kontakterna i tillgängliga och korrekt märkta kabelstammen adaptern leder. Se adaptern leder till förkortningar för extra anslutningar eller konsultera den medföljande manualen för vägledning. Mata FM-modulator s trådsingång bly genom öppningen på höger sida av stereo montering dockan. Tråden kommer att dyka upp i handskfacket, i anslutning till stereon dockan.
6

Placera huvudsakliga rutan för FM-modulatorn i baksidan av stereon dockan och skjut huvudenheten på plats inom Infinity instrumentbräda. Sätt tillbaka de två skruvarna på toppen och botten av enheten med stjärnskruvmejsel.
7

Placera ventilerna i öppningen på toppen i mitten på instrumentbrädan och pressa dem tills de klickar på plats . Placera kåpa runt växelväljaren och tryck fast runt kanten av panelen tills den snäpper på plats. Återgå till Infinity motorrum.
8

Byt negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol inlägget. Dra åt skruven på klämman med nyckeln. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82691.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.