1992 Ford Econoline Radio Installation

Den 1992 Ford Econoline kom standard med en AM /FM stereo och inbyggda kassettdäck. Ägare av fullstor van kan hitta behovet av att byta ut sina bilens stereoanläggning med en eftermarknad enhet för mer effekt eller ökad funktionalitet. Du kan välja att ta din Econoline till en professionell bilstereo tekniker för att få din stereo ut eller om du kan göra det själv på under 30 minuter. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel Begagnad Ford DIN borttagning verktyg
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Pop huven på Ford van genom att dra spaken Huvlås under instrumentpanelen. Flytta till fordonets front. Nå mellan huven och den främre delen av Ford, tryck på spärren Huvlås och öppna motorhuven.
2

Lossa skruvsäkringssystem den negativa batterikabeln till Fords batteri med skiftnyckel. Ford kan ha ett svart gummiskydd över den negativa batterikabeln. Om så är fallet, ta bort locket och ställ den åt sidan. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Återgå till insidan av bilen.
3

Kläm stiften på Ford DIN verktygen tills de radas upp med hålen i ändarna av fabriken stereo. För in verktyg så långt de kommer att gå in i stereoanläggning.
4

Dra varje verktyg utåt mot motsatta sidor av Fords kabinen samtidigt som du drar beståndet stereo från instrumentbrädan montering dockan. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av stereon däck och ställa in radion åt sidan.
5

Skjut Ford eftermarknaden stereo fronten adapter i stereon dockan.
6 < p> Mata stereo ledningar och antennkablarna fast adaptern på framsidan av instrumentbrädan. Anslut stereo ledningar i adaptern kablage leder. Adaptern kommer att hjälpa till att ansluta Ford stereo ledningar till eftermarknaden stereoapparater av varierande dragningar av ledningar.
7

Anslut ledningsnätet kontakterna adapterkabel till uttagen på baksidan av den nya radion. Se handboken sele adapter för anslutning platser eller följ etiketter eller färg-kodning på selen själv. Anslut antennkabeln leder till FM /AM-antenn port på baksidan av den nya radion.
8

Skjut den nya radion i fronten adaptern tills den snäpper på plats. Dra försiktigt på båda sidor om den nya radion för att säkerställa att den är låst i instrumentpanelen stereo montering dockan. Den negativa batterikabeln klämma tillbaka på Econoline negativa batteripolen
9

Place. Dra kabelns bulten med nyckel. Sätt tillbaka gummiskyddet över batteripolen och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82075.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.