Hur man installerar en CD-spelare i en Toyota Tundra

Den Tundra är en full-size lastbil som säljs av Toyota Motor Corporation sedan 1999, då den ersatte Toyota T-100. Installera en ny CD-spelare i din Tundra kräver att ta bort en del av det inre instrumentpanelen. Lär dig att installera en ny CD-spelare i din Tundra, oavsett om du byter ut en trasig enhet eller försöker uppgradera stereo kvalitet. Saker du behöver
Tänger
Trim panel Tool Review Stereo monteringssats (tillval) katalog Tundra kablage (tillval)
Visa fler instruktioner
1 < p> Samla allt material och se till att din arbetsplats har tillräcklig belysning. Installera en ny CD-spelare tar cirka 30 minuter, så se till att du har gott om tid. Om du installerar en eftermarknad CD-spelare, behöver du en sats streck installation att montera spelaren. Du kommer också att behöva ett kabelnät att ansluta CD-spelaren. Om du installerar en annan spelare fabrik CD, behöver du inte dessa poster.
2

Pop huven och koppla bort den negativa batterikabeln med en tång.
3

Öppna askkoppen panel i mitten av Tundra s streck. Ta bort skruven. Använd beklädnadspanel verktyget för att ta bort panelen mitten streck. Det finns fyra clips för att lossa. Modeller från 2007 och senare kommer också att kräva avlägsnande av luftkonditioneringssystem vent kontroller. Använd trim för att ta bort dem.
4

Ta bort de fyra skruvarna som monterar cd-spelare till instrumentbrädan och dra ut radion. Koppla den elektriska modulen och antennkabeln. Ställ den gamla CD-spelaren åt sidan.
5

Montera satsen dash installation i håligheten och anslut ledningarna till kabelnätet, enligt CD-spelare instruktioner, om du installerar en eftermarknad CD-spelare. Anslut modulen till CD-spelaren och koppla in antennkabeln. Montera cd-spelare i instrumentpanelen med skruvarna.
6

Placera kåpa tillbaka i position och tryck, för att låsa den igen tillbaka skruvarna du tog ut tidigare och anslut batterikabeln. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80617.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.