Hur man installerar Grand Cherokee Subwoofers

Gör din Jeep Grand Cherokee i en musik fristad genom att uppgradera din stereoanläggning. Det finns en rad olika alternativ för att göra stereon högre och tydligare men ingen stereo uppgradering är komplett utan ett par subwoofers till råga, hjälper till att skapa skarpa basåtergivning du letar efter. Jeep Grand Cherokee har en stor trunk så att du kan lägga till ett par subwoofers och har fortfarande användbart utrymme att skona när du är klar. Saker du behöver
2 Subwoofers
Subwoofer box
Högtalarkabel
Skruvmejsel
Skruvar
Kraftig kardborre
trälim
Tyg lim

Visa fler instruktioner
1

mäta längden på lådan du planerar att använda och mäta bredden och längden av stammen. Lådan ska passa antingen sidledes eller längd sätt i bakluckan. Se till att det finns utrymme för två subwoofers.
2

Fäst högtalarkabeln till terminalen locket på baksidan av subwoofern rutan. Kör kabeln till den förste talaren och bifoga det. Bifoga en ståltråd på baksidan av högtalaren och köra den till den andra högtalaren, och bifoga det där. En tråd bör gå från terminalen locket till den första talaren, bör en annan löpa från den första högtalaren till den andra högtalaren.
3

fast högtalarna på plats med skruvarna.

4

Fäst två stycken tunga kardborrband långsidor botten av baslåda med trälim. Placera två motsvarande bitar på mattan i bagageutrymmet med tyg lim.
5

Kör kablarna från förstärkaren till terminalen locket på baksidan av högtalarlådan. Rutten kommer att bero på var förstärkare och högtalare box kommer att vara placerad, men du kan dölja kablarna genom att lyfta kanten av plast trim och mattan med skruvmejsel och skjuta trådarna undertill.
6 < p> Fäst ledningarna till anslutningssockeln på baksidan av högtalarlådan. Placera subwoofern rutan på kardborrebanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82216.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.