Hur installerar jag en stereo på en 2000 Lincoln LS?

I 2000 Lincoln LS fylla räkningen som nybörjar lyxmodell för Ford Motor Companys lyx raden av bilar och stadsjeepar. Den stereoanläggning i LS är en vanlig kortlek med AM /FM-radio och inbyggd CD-spelare. Många Ford fordon förlita sig på specialiserade verktyg för att ta bort och så småningom ersätta sina bilstereo medan LS behöver en mer traditionell metod för att ersätta huvudenheten. Ta Lincoln till en bilstereo specialist eller installera den nya stereon själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
Trim panel bända verktyg
Tunn duk
9/32-inch uttaget och kör
5/16-tums socket
Kabelstam adapter (om nödvändigt) katalog Faceplate adapter
Visa fler instruktioner
1

bort jordkabeln från Lincolns negativa batteripolen. Använd skiftnyckel för att lossa kabelns klämma. Lyft kabeln från stolpen och ställ den åt sidan.
2

Bänd trim bezel omgivande askkoppen med en kåpa bända verktyg. Ta trim panel från instrumentbrädan och ställ den åt sidan. Bänd instrumentpanelen panelen som omger klimatet styr bort från stereo montering. Ta bort de två bult skruvar bakom panelen med 9/32-inch uttaget och kör.
3

Ta bort de två bolt skruvarna som håller stereon i stereo docka med en 5/16 -tums uttag och kör. Skjut stereo från Lincolns stereo mount. Koppla stereo ledningar bindemedel ansluten till uttag på baksidan av beståndet radion. Dra ur antennkabeln från uttaget i nedre vänstra hörnet på stereons baksida.
4

Infoga fronten adapter i stereo montering dockan. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan till framsidan av Lincolns instrumentbräda. Anslut stereo ledningar till uttagen på baksidan av den nya stereo
5

. Om stereo ledningar är oförenligt med det mönster av uttag på baksidan av den nya enheten, anslut Lincolns stereo ledningar kontakter i kabelnätet adaptern leder. Anslut adaptern kabelnätet till baksidan av den nya huvudenheten att överbrygga eventuella luckor i kompatibilitet. Koppla in antennkabeln i FM antenn uttaget på baksidan av den nya stereon.
6

Skjut den nya stereon i fronten adaptern inne i Lincolns stereo montering dockan. Skjut in enheten i fronten adaptern tills den snäpper på plats. Skruva i de två 5/16-tums bultarna för att fästa fronten adaptern i streck.
7

Placera kåpa bezel tillbaka på instrumentbrädan. Tryck ordentligt mot panelen att knäppa den på plats på instrumentbrädan. Återgå till Lincolns batteriet.
8

Byt jordkabel till den negativa batteripolen. Dra åt klämman med nyckeln. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81790.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.