Blaupunkt Stereo Installation i Classic Cars

till uppgift att installera en Blaupunkt stereo i en klassisk bil varierar från enkla till komplexa beroende på den klassiska bilen stereon kommer att installeras i. Blaupunkt, en tysk elektronik tillverkare som specialiserat sig hem och bil ljudutrustning gör stereoapparater med funktioner såsom CD-uppspelning, USB-anslutning, förstärkare och subwoofer pre-outs, och inbyggda kontroller för en MP3-spelare. I vissa bilar kan en Blaupunkt stereo passar inte in i fabriken stereo öppning, du kan behöva installera det i ett fäste som håller i den klassiska bilens instrumentbräda. Saker du behöver
skiftnyckeln
Skruvmejsel
Aftermarket
kabelnätet Monteringssats
Eltejp
under-streck fäste
Visa fler instruktioner
Ta reda på om Blaupunkt Stereo Will Fit
1

Öppna motorrummet. Koppla bort den negativa (-) batterikabeln med en skruvnyckel
2

Ta bort eventuella trim bitar kring fabriken stereo.. Denna process kommer att variera från bil till bil. Ta bort skruvarna som håller fabriken stereo på plats med hjälp av en skruvmejsel. Addera 3

Skjut fabriken stereo från instrumentbrädan. Mät öppningen för att avgöra om Blaupunkt stereo passar. Addera Installera Blaupunkt Stereo
4

Koppla fabriken stereo kabelstam från bilens audio kabelstam.

5

Anslut en eftermarknad kabelstammen till Blaupunkt stereo. Anslut den till bilens audio ledningsnätet genom att matcha de färgade trådarna ihop och vrida den bara tråden ihop ändarna. Linda in anslutningarna i eltejp.
6

Installera en stereo monteringssats till fabriken stereo öppningen. Detta steg kommer att variera beroende på fordonet. Följ instruktionerna som medföljer monteringssatsen.
7

Anslut eftermarknaden kabelnätet som ansluter till Blaupunkt stereon i bilens audio kabelstam.
8

Skjut stereo in monteringssatsen och fäst den med skruvarna du tog bort tidigare. Byt trim bitar som omger stereon. Anslut den negativa batterikabeln. Den Blaupunkt stereo är nu installerat.
Installera Blaupunkt Stereo under instrumentpanelen
9

Installera ett under-streck fäste följa de medföljande instruktionerna.

10

Säkra Blaupunkt stereo till under-streck fäste med hjälp av tillgänglig hårdvara och en skruvmejsel.
11

Identifiera högtalarkablarna, tillbehör tråd, jordledning och konstanta strömkabeln som ansluter till fabriken stereo. Använd avbitare för att klippa kablarna och ta bort en liten del av den plast skyddande beläggningen i slutet av varje tråd. Omdirigera kablarna till Blaupunkt stereo.
12

Anslut högtalarkablarna, tillbehör tråd, jordkabel och konstant effekt tråd till motsvarande tråd på Blaupunkt stereo genom att vrida den bara tråden ihop ändarna. Linda in anslutningarna i eltejp.
13

Skjut fabriken stereo tillbaka in i fordonets instrumentpanel och fäst med skruvarna du tog bort tidigare. Byt trim bitar som omger stereon. Anslut den negativa batterikabeln. Den Blaupunkt stereo är nu installerat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82633.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.