Hur kör jag högtalarkabeln genom en gummiluckan Boot?

En vanlig bilstereo uppgradering innebär att lägga en förstärkare till bilen för att driva nya, högpresterande bilens högtalare. För bästa möjliga prestanda bör förstärkaren och högtalarna anslutas till varandra med nya högtalarkabel. Det är lätt att göra i vissa högtalarnas placering, och svårare i andra. Ett område av svårighet för installatörer kör högtalarkabeln till dörrarna. De flesta bilar har en gummistövel förbinder karossen och dörren som innehåller ledningar. Routing de nya trådarna bil högtalare genom denna gummistövel löser frågan. Saker du behöver
Klädhängare
Elektrisk
tejp
Visa fler instruktioner
1

rikta en galge tråd päls. Tvinnas tråden och arbeta det så att du har en längd av styv tråd som är ca 18 inches lång.
2

Placera änden av högtalarkablarna parallellt med tråden, vid änden av tråden, och tejpa fast kabeln med eltejp, virad flera varv runt tråden och högtalarkabeln.
3

Tryck försiktigt änden av tråden med högtalarkabeln fäst genom gummistövel. Du kan börja på dörrsidan eller bilens sida, beroende på vilket som är lättare att komma åt.
4

Skjut kabeln igenom till slutet visas vid den motsatta änden av bagageutrymmet. Untape tråden från slutet av klädhängaren och förstå det ordentligt. Dra klädhängare tillbaka ut ur stöveln.
5

Dra resten av högtalarkabeln genom gummistövel och fortsätta med högtalarkablar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81695.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.