Hur man installerar en radio Into en 1996 Explorer Eddie Bauer Edition Med JBL

JBL ljudsystem är ett premiummärke av högtalare. Många fordon som presenterar det JBL-system som en fabriksmonterad-alternativet, däribland 1996 års Ford Explorer Eddie Bauer Edition, införliva sina lager stereoapparater med förbättrad förstärkning för att maximera produktionen av dessa high-end högtalare. Byta radion kräver att du ansluter högtalarna och förstärkaren via ett kabelnät adapter. En eftermarknaden ljudtekniker kan enkelt ansluta den nya enheten, men du kan göra det själv, och undvika kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
10 millimeter skiftnyckel Begagnad Ford DIN borttagningsnycklarna
Kabelstam adapter Review, Universal fronten adapter (tillval)
Visa fler instruktioner
1

bort jordkabeln från den negativa batterikabeln på Fords batteri. Den jordkabel ansluts batteriet till chassi Explorer för att jorda elektriska systemet. Använd en 10-millimeters fast nyckel för att lossa kabelns klämma. Placera kabeln från batteriet tills du är klar med installationen av radion.
2

Infoga Ford DIN borttagningsnycklarna (särskilda knappar för att ta bort radioapparater) in i den vertikalt staplade hål på vardera sidan av fabriken stereo ansikte . Addera 3

Dra nycklarna utåt samtidigt dra stereo från instrumentbrädan. Radion kommer att glida ur montering dockan för att ge dig tillgång till ledningar ansluts till baksidan av radion.
4

Koppla ledningarna från lager radio. Det finns fyra anslutningar. Antennen och nätkabel är enkla trådar du kan dra från radion för hand. Högtalarkablarna och förstärkare patchkablar är grupperade i vit plast tråd bindemedel. Dra varje grupp av trådar av dessa bindningar.
5

Anslut antennkabeln och elkabeln till den nya stereon.
6

Anslut gruppen högtalarkablar och förstärkaren patchkablar till ett kabelnät adapter. Adaptern kommer att möjliggöra en enhetlig plattform för anslutning av olika eftermarknaden stereoapparater till Fords stereo ledningar. Anslut adaptern ledningsnätet leder till nya stereoanläggning.
7

Skjut den nya stereon till montering dockan lämnas tomma vid den borttagna fabriken radio.
8

Byt jordkabel tillbaka runt den negativa batterikabeln inlägg på Explorers batteri. Dra kabelns klämma med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80971.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.