Hur du ansluter en Panasonic CDX-P680 till CY-EM100U

Pioneer CDX-P680 är en CD-växlare för bilar, medan Panasonic CY-EM100U är en bilstereo expansionsmodul. Båda enheterna används för att lägga till extra funktioner till din bilstereo. Den CY-EM100U tillåter användare att ansluta upp till fyra ytterligare kringutrustning för ljud till bilstereon genom att erbjuda expansionsplatser för enkel hook-up. När du har installerat din CY-EM100U, kan du ansluta CDX-P680 direkt till expansionsmodul att låta bilen för att byta mellan flera cd-skivor i farten. Ansluta din CDX-P680 till din CY-EM100U borde ta ungefär en halv timme att slutföra. Saker du behöver
FM-sändare (om din bilstereo inte har en extra port)
Visa fler instruktioner
1

Fäst styrenheten direkt till mattan på din bil med hjälp av kardborrebanden på undersidan av enheten.
2

Anslut strömsladden till AC /DC-ingång på baksidan av enheten. Kör den här sladden till kabelhärvan som ingår i lådan. Addera 3

Öppna bilens säkringsbox, som ska vara placerad under instrumentpanelen framför förarsätet. Lokalisera en oanvänd säkring kortplats, och sätt 1.5V säkring kabelhärvan i det öppna säkringen facket. Sätt i kabelhärvan AC-kabeln i skåran på slutet av 1.5V säkringen. Detta gör att din CY-EM100U att dra ström direkt från bilbatteriet.
4

Placera fingrarna i fördjupningarna på vardera sidan av styrenheten, med ett lätt tryck samtidigt som du drar på omslaget. Detta gör att du kan lyfta upp den övre luckan på styrenheten, vilket ger dig tillgång till olika portar och ingångar.
5

Montera din Pioneer CDX-P680 på en säker plats där den inte kommer att sparkas eller stöts till. Några rekommenderade platser inkluderar bakluckan på bilen eller under passagerarsätet. Du kan använda skruvar eller lim kardborrband som kommer i förpackningen.
6

Anslut kablarna till ljudutgången från Pioneer CDX-P680 till audio-in hamnar under locket på CY-EM100U.
7

Anslut audio ut-kabeln från CY-EM100U till den extra porten på framsidan av din bilstereo. Om din bilstereo inte har en extra port, kan du ansluta CY-EM100U ljudutgång till en FM-sändare som är inställda på samma station som bilens FM-radio.
8

Börja bil. Ström på CY-EM100U och CDX-P680. Tryck på "Mata ut"-knappen på framsidan av CDX-P680 för att öppna skivan facket. Sätt alla skivor du vill höra i skivöppningen för CDX-P680. Tryck på "Mata ut" igen för att stänga skivfacket. Sätt på din bilstereo. Om du kommer att använda en FM-sändare, välj en identisk FM-radiostation på både sändaren och bilens FM-radio. Om du kommer att använda en extra ingång, tryck på "Aux" eller "Mode"-knappen på din bilstereo för att växla ingångar från radio till extraanställda. Tryck på "Play" på stereon ansiktet eller använd CDX-P680 fjärrkontrollen för att spela upp dina utvalda skivor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82487.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.