Hur man installerar en stereo i en Jeep Patriot

Jeep Patriot levereras med en förinstallerad stereo, som innehåller en CD-spelare, MP3-anslutning och en AM /FM-mottagare. Även detta är en helt adekvat ljudsystem, kan vissa Patriot ägarna vill lägga till en personalisering inslag till sin bil genom att installera en eftermarknad stereo. Eftermarknad stereoapparater kan innehålla en mängd funktioner, inklusive DVD-spelare och Bluetooth mobiltelefon anslutning. En eftermarknad stereo kan installeras i en jeep genom att anpassa ledningarna och huset för att möjliggöra den nya stereon att fungera. Saker du behöver
Skiftnyckel
platt skruvmejsel
Hylsnyckelsats
Jeep Patriot Radioinstallationssats
adapter Kablage för Jeep Patriot
Visa fler instruktioner

1

Twist minuskabeln utanför terminalen på bilbatteriet, en skiftnyckel.
2

bort stereon fabriken frågan. Bänd bort radion trim bezel med en platt skruvmejsel. Ta bort de fyra skruvarna på varje hörn av radion. Dra ut radion instrumentbrädan. Dra den tjocka svarta kabeln radioantenn. Koppla bort kablaget från baksidan av stereon. Placera den gamla stereon till ena sidan.
3

Förbered instrumentpanelen för den nya stereon. Montera hylsan radioinstallationen försedd med eftermarknaden stereo till Radioinstallationssats. Mata hylsan genom portalen i Radioinstallationssats och böj flikarna på sidorna av hylsan för att säkra det på plats. Mata ljudet ledningar av Jeep och radioantenn kabeln genom portalen av enheten och skjut enheten i instrumentbrädan. Säkra det med bultarna avlägsnats tidigare.
4

Wire den nya stereon. Anslut ledningar av stereon till audio kablar av Patriot, använder en anpassad adapter kablage. Skjut anslutningarna tillsammans tills de snäpper på plats och testa anslutningen genom att dra försiktigt på vardera änden.
5

Anslut radioantennen kabeln till den anvisade porten på baksidan av eftermarknaden huvudenhet.

6

Skjut anslutna eftermarknaden stereo i den förberedda bostäder i Patriot instrumentbräda. Klicka det på plats i radioanläggning ärmen, noga med att inte fälla några kablar.
7

Anslut den negativa kabeln till kabeln på Jeep batteriet. Slå den nya stereon på och testa funktioner för funktionalitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82351.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.