Hur man installerar en huvudenhet i en SV6

Den Pontiac Montana SV6 är utrustad med en AM /FM-stereo-enhet som innehåller en frivillig in-dash CD-spelare. SV6 ägare som vill byta sin enhet fabriken huvudet kan välja från en mängd olika eftermarknaden ersättare däck. När du har valt och köpt den nya enheten, installera det själv för att spara kostnader för arbetskraft i samband med en professionell installation. Saker du behöver
Wrench
Phillips skruvmejsel
Trim panel borttagningsverktyg
7 mm hylsa och kör
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
Faceplate adapter

Visa fler instruktioner
1

Lyft Montana huva. Lossa bulten på den negativa batterikabeln klämma med en skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och ställ det åt sidan.
2

Öppna förvaringsfacket under stereon och klimatkontroll montering. Ta bort de två skruvarna i de övre hörnen av facket med en Phillips skruvmejsel. Bänd panelen som omger stereon bort från instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg.
3

Ta bort de två skruvbultar på sidorna av fabriken stereo däck med 7 mm hylsa och kör . Skjut stereo från dockningsstationen och koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten.
4

Sätt fronten adaptern i Pontiac stereo docka tills den låses på plats innanför instrumentbrädan. Dra stereo ledningar och antennkablarna från baksidan av dockan på framsidan av fronten adaptern. Anslut stereo ledningar kontakterna till adaptern kablage leder. Ledningarna kan anslutas på ett sätt. Anslut antennkabeln leder in i GM antenn-adapter.
5

Anslut ledningsnätet kontakterna adapterkabel till uttagen på baksidan av den nya huvudenheten. Sätt i GM antennkabeln adaptern i FM antenningång på baksidan av den nya stereon däck (vanligtvis på motsatt sida av stereo från stereo ledningar uttag).
6

Skjut eftermarknaden huvudenheten i stereon dockan tills den låses på plats inuti frontpanelen adaptern. Placera stereo panelaggregat streck tillbaka över stereon och styr klimatet. Tryck ordentligt runt kanterna på panelen för att snäppa fast den på instrumentbrädan i SV6. Sätt tillbaka de två skruvarna i ovankant på förvaringsfacket under stereon med skruvmejseln. Stäng förvaringsfacket.
7

Byt negativa klämman batterikabeln runt den negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på klämman med nyckeln och stäng sedan bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82430.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.