Hur får du din bil Subs att låta godan i bagageluckan?

Installera en subwoofer i bakluckan på din bil kommer att kraftigt öka volymen och ljudkvaliteten på stereon. Men när felaktigt installerade, kan en subwoofer gör rasslande ljud och har dålig ljudkvalitet. Var noga med att köpa ett högkvalitativt kit förstärkare ledningar och en kraftig subwoofer box. En dåligt byggd baslåda kan resultera i dålig ljudkvalitet. Ställa in en subwoofer i bakluckan på din bil bör ta mindre än 30 minuter. Saker du behöver
Subwoofer
Subwoofer box
Förstärkare
Skruvmejsel 1,5-tums skruvar
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
1

Fäst subwoofern till subwoofern med en skruvmejsel och skruvar. Om några skruvar saknas eller om de inte är ordentligt fastsatt, kan subwoofern skramla och ha låg ljudkvalitet.
2

placera subwoofern rutan på en plan yta i bagageluckan. Om rutan är placerad på en hög med kläder eller andra föremål, kan det orsaka ett skramlande ljud. Subwoofern box kan också ramla och skada subwoofern. Se också till att det inte finns någonting i bagageluckan som kan glida runt och träffa subwoofern. Addera 3

Face subwoofern mot den bakre stötfångaren på bilen. Detta kommer att öka klarhet i ljudet av musik som spelas.
4

Bifoga en förstärkare som har en effekt rekommenderas av subwoofern tillverkaren. Förstärkare som övermannade kan skada subwoofern. Förstärkare som är underdimensionerad kommer att resultera i dålig ljudkvalitet, låg volym, och kan också skada subwoofern. Anslut högtalarkabeln från utgången på förstärkaren till terminalen kopp subwoofern rutan. Terminalen kopp är en anslutningspunkt mellan insidan av baslåda till utsidan.
5

Wire subwoofern med en lämplig mätare tråd. Mer kraftfull subwoofer och combos förstärkare kräver en tjockare tråd mätare högtalare. Installation för liten för en tråd kan resultera i en förlust av makt till subwoofern och tvinga den att prestera på en låg nivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81402.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.