Hur man uppgraderar en bil Amp PWM Supply

PWM står för Pulse Width Modulation. Vissa bil förstärkare använder Pulse teknik Width Modulation. Förstärkare som använder pulsbreddsmodulering kallas klass D-förstärkare. Uppgradering till en klass D-förstärkare är det enda sättet att uppgradera bilstereons PWM försörjning. Klass D förstärkare är de mest effektiva förstärkare tillgängliga. Dessa förstärkare verkar på över 90 procent verkningsgrad, vilket är högre än alla andra kommersiella förstärkare. Pulsbreddsmodulation teknik leder till förstärkare med hög uteffekt, låg värme och rent ljud. Saker du behöver
klass D-förstärkare
Audio Kablar
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens batteri.
2

Montera klass D-förstärkare så nära högtalarna som möjligt. Detta kommer att bidra till att upprätthålla effektiviteten.
3

Plug ljudkablar i huvudet-enhetens "Pre-Amp" ut port. Kör dessa kablar till förstärkaren.
4

Anslut RCA-ljudkablarna till förstärkarens "Audio In" portar.
5

Anslut högtalaren till förstärkaren. Anslut ena högtalarkabeln till den positiva högtalaren OUT på förstärkaren. Anslut den andra änden av denna kabel till den positiva effekt terminalen på högtalaren. Anslut ena högtalarkabeln till den negativa högtalaren OUT på förstärkaren. Anslut den andra änden av denna kabel till den negativa kraften terminalen på högtalaren.
6

Anslut en röd strömkabeln till förstärkarens +12 volts uttag. Anslut en svart ström kabel till förstärkarens jord /minuspol. Kör båda dessa kablar till bilens batteri.
7

Anslut den svarta strömkabeln till batteriets minuspol. Anslut den röda strömkabeln till batteriets positiva strömterminal.
8

Anslut batteriet till bilen. Slå på bilen och testa den nyligen uppgraderade klass D-förstärkare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82629.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.