Hur man lägger in en amp på min bil Speakers

Förstärkare används ofta för att förbättra ljudkvaliteten på subwoofers. Storleken av en subbas avgör storleken på förstärkaren du vill använda. Subwoofers har alla en maximal watts uteffekt som avgör den största förstärkaren kan du koppla in dem till. Du kan alltid köpa mindre förstärkare för att driva större högtalare, men du bör inte använda en förstärkare som är mer kraftfull än dina högtalare kan hantera. Ledningar din egen förstärkare kommer att spara en massa pengar, även om det kan tyckas komplicerat första gången. Saker du behöver
Förstärkare
Electric drill
1/4-tums borr
Stål avsmalnande steg bit
8-gauge gummigenomföring
10-gauge förstärkare strömkabeln
Skruvmejsel
avbitare
Inline säkring
10-gauge jordkabel
Skruv med platt bricka
Sprayfärg
remotekabel
RCA kablar
Högtalarkablar

Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens negativa batterikabeln, följt av den positiva kabeln. (Minuskabeln kommer alltid upp först och går på sist.)
2

Borra ett hål i brandväggen i bilen på samma sida att batteriet är på. Hitta ett öppet område på brandväggen som inte har någonting bakom den och borra ett 1/4-tums hål med en elektrisk borr. Ream hålet med en stål avsmalnande steg lite på borren tills den är stor nog att rymma en 8-gauge gummigenomföringen. Placera gummiskyddet i hålet.
3

Kör en längd av 10-gauge ström-ledningar från platsen din förstärkare kommer att vara i bilen till batteriet. Kör det genom gummigenomföringen, undvika alla områden som eventuellt kan Crimp tråden. Klipp kabeln till rätt längd med avbitare. Mät ner sex inches från batteriet änden av strömkabeln och kapa tråden med avbitare. Sätt i en inline säkringshållare som passar 10-gauge wire och sätt dit de två sidorna av strömkabeln till motsatta sidor av säkringshållaren. Sätt i en säkring som kan hantera den maximala utströmmen från förstärkaren. Anslut den andra änden av strömkabeln till förstärkaren på kontakten märkt +12 och dra åt den med en skruvmejsel.
4

Skär en en-fot längd på 10-gauge jordkabel med tråden fräsar. Anslut ena änden av kabeln till kontakten på förstärkaren märkt -12 och den andra änden till en ren bit metall i bilen som är jordad. Borra ett 1/4-tums hål och säkra kabeln till metallen med hjälp av en skruv och en stor platt bricka. Spray-måla skruven för att stoppa den från rost.
5

Kör remotekabel och RCA-kablar till huvudenheten på motsatt sida av bilen som strömkabeln. Detta kommer att undvika störningar i RCA-kablar att nätkabeln kan orsaka. Kapa kablarna till rätt storlek: anslu till kontakten på förstärkaren direkt under -12 marken kontakten, och den andra änden till den blå kontakten på huvudenheten. Anslut RCA-kablarna till de två kontakterna på motsatt sida av förstärkaren och RCA-kontakterna på huvudenheten.
6

Anslut högtalarkablarna till förstärkaren och subwoofers. Anslut den positiva batterikabeln följt av det negativa. Slå på systemet och justera inställningarna tills det har ingen distorsion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81061.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.