Hur Wire en Amp & Sub i en Eclipse

Lägga till en förstärkare och och par subwoofer till din Mitsubishi Eclipse är ett perfekt sätt att anpassa och förbättra din stereoanläggning. Förstärkaren och subwoofern ska placeras i bakluckan på Eclipse, och alla trådarna måste styras till baksidan av stereon och batteriet från stammen. Det finns ett hål i brandväggen på passagerarsidan som gör att förstärkarens effekt tråd att styras in i motorrummet och upp till batteriet. Vem som helst kan utföra det här jobbet i en timmes tid. Saker du behöver
Avbitare
Högtalarkabel
Wire strippor
Skruvmejsel
8 gauge förstärkare tråd
RCA kablar
Visa fler instruktioner

1

Klipp 2 remsor av 2 meter högtalarkabeln med avbitare. Skala ändarna på högtalarkablarna använder kabelskalaren. Sätt in trådarna i anslutningar på baksidan av subwoofern box därinne motsvarande anslutningar. Guide högtalarkablarna till förstärkaren anslutningar. Sätt i högtalarkablarna till motsvarande anslutningar på förstärkare, och dra förstärkarens anslutningar med hjälp av skruvmejsel.
2

Klipp 4 fötter 8 gauge amp tråd och band båda ändarna av tråden med tråden strippor. Anslut ena änden av den kabeln i marken anslutningen på förstärkaren och dra åt anslutningen på förstärkaren med hjälp av skruvmejsel. Anslut den motsatta änden av den kabeln till metallramen på Eclipse med en metall skruv på ramen. Lossa skruven med skruvmejseln, och placera kabeln slut under kanten av skruven. Dra åt skruven till ramen.
3

Cut 12 meter av 8 gauge amp tråd med avbitare, och skala båda ändarna av kabeln med hjälp av tråd strippor. Sätt i ena änden på den kabeln i strömanslutning på förstärkaren, och dra förstärkarens anslutning med skruvmejsel.
4

Anslut RCA-kablarna till de färgade ingångar på förstärkaren motsvarar de färgade anslutningarna på RCA-kablar. Guide 8 gauge förstärkarens strömkabeln och RCA-kablar längs passagerarsidan av Eclipse på passagerarsidan foten området. Stoppa tråden bakom den bakre sidopanelen, bakom baksätet och panelerna golvet för att dölja kablarna.
5

Leta instrumentbrädan passagerarsidan fästskruvar under instrumentbrädan och ta bort skruvarna med skruvmejseln . Dra streck framåt för att få tillgång till den bakre delen av stereomottagare. Anslut RCA kablarna i den bakre delen av stereomottagare i deras motsvarande anslutningar. Ersätt tankstreck till sin ursprungliga position och säkra streck på ramen med skruvar och skruvmejsel för att dra åt skruvarna.
6

Dra passagerarsidan golvet täcka upp av elden väggen och stoppa in nämndernas kablar under locket. Ta bort pluggen från elden väggen och styra 8 trådtjocklek amp i motorrummet. Byt golvskyddet till sitt ursprungliga läge.
7

Öppna huven på Eclipse och lokalisera förstärkarens strömkabeln. Guide amp kabeln till batteriet och anslut kabeln till batteriet med ett batteri kontakt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81327.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.