Lägga till en AUX-anslutning till en Nissan Versa Factory Radio

Nissan Versa kommer med standard-och valfria system bilstereo för att matcha dina behov bilstereo. Om du behöver ännu större kapacitet än de stock stereoapparater kan ge, har du två alternativ: byt ut fabriken stereo med en eftermarknad enhet som har makten och förmågan du behöver, eller skapa en extra (AUX), vilket ger dig möjlighet att ansluta externa enheter till din fabrik huvudenhet. Du kan ha den extra anslutning installeras av en professionell eller gör det själv för att spara pengar. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
Trim panel borttagningsverktyg
stjärnskruvmejsel
Kabelstam adapter
FM modulator
Visa fler instruktioner
1

Höj Versa huva, och lossa bulten på den negativa batterikabeln med en skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriets minuspol, och ställ den åt sidan. Flytta till insidan av Nissan.
2

Bänd luckan från toppen av instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg. Ta bort de två skruvarna under panelen med en stjärnskruvmejsel. Ta instrumentpanelen innehåller förvaringsfacket och ventiler klimat. Ställ panelen åt sidan.
3

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av Versa s stereo med skruvmejseln. Skjut enheten från instrumentbrädan och koppla stereo ledningarna från baksidan av radion. Anslut stereo ledningar i kabelnätet adaptern leder, sedan ansluta ledningar kontakter sele leda till uttag på baksidan av stereon. Anslut FM modulator bly-kontakter
4

in de tillgängliga kablar till kabelnätet adapter. Du måste utnyttja den signal och kraft av stereon för FM-modulator, kabelnätet adaptern gör att du kan göra det utan att störa förbindelsen mellan bilens stereo ledningar och huvudenheten
5

. Placera FM-modulatorn i högra bakre hörnet av Versa s stereo docka. Mata den extra kabeln från FM-modulatorn i handskfacket intill stereo montering dockan.
6

Skjut stereo tillbaka in i stereo docka, och ersätta de två skruvarna på vardera sidan av enheten. Placera instrumentpanelen tillbaka över stereo, och ersätta de två skruvarna på toppen av panelen. Sätt tillbaka panelen på toppen av Nissans instrumentbrädan och tryck mot den tills den snäpper på plats. Återgå till batteriet.
7

Placera den negativa batterikabeln tillbaka till den negativa batteripolen. Dra kabelns klämbult med skiftnyckel, och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82131.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.