Hur Wire en eftermarknad stereo i en Dodge Ram

Dodge Ram fabriksmonterad stereo är specialanpassat för stock högtalarna och akustiken i lastbilen. Ram ägare som kräver mer av sina bilens stereo ljudsystem kan finna det nödvändigt att byta ut huvudenheten med en eftermarknad stereo för mer makt och större anpassningsförmåga. Välj en stereoanläggning som passar in i din budget och ger de funktioner du behöver. Du kan välja att professionell installation eller du kan göra det själv och spara pengar. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
Trim pry Tool Review 10-mm hylsa och kör
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

Dra spaken Huvlås placerad under instrumentbrädan på förarsidan av Ram. Flytta till framför lastbilen och öppna motorhuven. Använd en skiftnyckel eller tång för att lossa bulten som håller jordkabeln till den negativa batteripolen. Lyft kabeln från terminalen och ställ den åt sidan. Återgå till lastbilens inre.
2

Placera trim pry verktyget i vecket mellan huvud instrumentpanelen och instrumentbrädan. Bänd panelen från instrumentbrädan långt nog att passa fingrarna i springan. Ta tag i panelen och dra bort det från instrumentbrädan. Arbeta dina händer runt omkretsen av panelen, separera den från instrumentbrädan tills det är helt gratis. Ställ panelen åt sidan.
3

Ta bort de två skruvarna på sidorna av Ram stereo konsol med en 10-mm hylsa och kör. Skjut stereo från instrumentbrädan och koppla de två plast ledningar kontakter från uttagen på baksidan av enheten.
4

Infoga fronten adaptern i instrumentbrädan stereo docka tills den låses på plats. Dra stereo ledningar och antennkablarna från baksidan av dockan på framsidan av bilens instrumentbräda.
5

Anslut stereo ledningar till adaptern kablage leder. Adaptern gör att du kan ansluta Dodge kontakterna stereo ledningar till eftermarknaden stereo oavsett utloppet mönstret på baksidan av den nya enheten.
6

Anslut ledningsnätet kontakterna adapterkabel till uttagen på baksidan av den nya stereo huvudenhet. Anslut antennkabeln leder in i FM /AM-antenningång på baksidan av stereon däck. Skjut eftermarknaden stereo i fronten adaptern tills den snäpper fast i instrumentpanelen stereo montering dockan.
7

Placera viktigaste instrumentbrädan mot instrumentbrädan. Tryck ordentligt runt omkretsen av panelen för att knäppa den på plats. Återgå till Ram motorrummet.
8

Placera jordkabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen inlägg, sedan använda skiftnyckel eller tång för att dra kabelns bulten. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82067.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.