Hur man installerar ett Fjärrstart på min bil

I mitt i vintern, det finns inget riktigt så praktiskt än att kunna fjärrstyra starta bilen och låt den värma upp innan du får i det att köra till din destination. Trots de inledande instruktionerna för att installera en fjärrstart på din bil kan vara lite skrämmande, det är mycket enklare än det först verkar. Vissa verktyg, en voltmeter och lite know-how gå långt när du installerar denna komponent. Saker du behöver
skruvmejsel
Skruvar
kabelanslutningar
Wire strippor
vass tång
Volt mätare
Ficklampa
Fjärrstart komponent
bilägarens manuell
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla komponenter, ledningar, kontakter och andra objekt från paketet. Inspektera innehållet för att se till att allt finns där innan du startar installationen.
2

Läs instruktionerna som medföljer fjärrkontrollen starter. Det kan vara tips och inkluderade tips som är exklusiva för ditt märke och modell av förrätt.
3

Slutför en kontroll av alla funktioner och strömbrytare på din bil. Vänd ditt tänder på och av, kolla alla blinkers och prova din makt lås. Genom att göra detta, du vet för ett faktum att allt fungerar, förutsatt att allt är i skick
4

Sortera ut och markera de centrala ledningarna för fjärrkontrollen-starter installation:. Tillbehör tråd, makt tråd , starter tråd och tändkabel.
5

Använd dina trådanslutningsdon att ansluta strömkabeln på din bil till makten-wire bly på din fjärrkontroll-start komponent. Vissa bilar har två strömkablar. Om detta är hur din bil är fast, använd en spänningsmätare för att avgöra vilken av de två kablarna har tyngre last. Detta är tråden du ska använda när du ansluter din fjärrkontroll starter.
6

Wire fjärrkontrollen starter till bilens tändning tråden eller trådarna. Ibland finns det bara en tråd. Övriga fordon har två eller flera tändkablar för dig att inkludera i din anslutning. Relä dem alla tillsammans och testa för att garantera att de genomför en 12-volts ström.
7

Hitta din bils tillbehör tråd. Anslut din starter till denna tråd. Denna tråd är ansvarig för dina värme, luftkonditionering kontroller och Fläkt.
8

Sök för parkeringsljus tråd i kablaget bredvid ljusomkopplaren eller den som går till baksidan av bil. Om din bil har en för båda sidor? Vänster och höger? Inkluderar såväl i förbindelsen. Tråden eller trådarna skall anslutas till parkering-ljus anslutning på fjärrkontrollen starter.
9

Anslut bromsvajern till fjärr-starter. Håll utkik efter denna tråd mot bromsljus på baksidan av ditt fordon. Om du inte ser det där, kolla runt bromspedalen. Denna tråd är ibland i en bunt av trådar ovanför bromspedalen. Om du inte hittar det där, kolla bakåt i fordonet.
10

Fäst fjärrkontrollen-starter jordkabel till din bil. Hitta en yta som är omålad metall.
11

ska fungera som din starter genom att ansluta varvräknaren tråden. Kontrollera bilens kopplingsschema om det behövs, men det är ofta nära spolpaketet eller distributör.
12

Koppla bilens aktuella larm. Bilens instruktionsbok bör ha anvisningar om hur du koppla ditt system.
13

Utför ett system och byta testa igen. Allt som fungerade före installation bör fortfarande vara i funktionsdugligt skick. Om det inte är, spåra dina steg för eventuella misstag som du har gjort i dina kontakter eller identifiering av kablar.
14

Bifoga din starter komponenten under huven. Håll det borta från din motorns rörliga delar och några heta områden. Mount växlar för din fjärrkontroll starter i lämpliga områden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-starters/80370.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.