Hur man spelar ett multiplayer slaget i StarCraft

Online StarCraft spel är fortfarande mycket populära. Om du har slutfört enspelarkampanjen och funderar på att komma in på multiplayer action, här är några saker du kanske vill veta innan du dyker i. Saker du behöver
dator med tillgång till Internet

Visa fler instruktioner
1

Välj en karta. De flesta av de kartor som spelas i multiplayer strider är antingen stock kartor som redan finns i mappen, eller har ändrats något. Ta en titt runt Battle.net (se Resurser nedan) och se vad andra människor spelar, så ta en titt på kartorna i en egen kampanj. Bekanta dig med layouten, sedan delta i spelet.
2

Logga in på Battle.net. Uppdateringsprogrammet kommer automatiskt att förse dig med uppdateringar till spelet du kan behöva. Ha tålamod, detta kan ta en stund.
3

Hitta en karta du gillar. Föredrar du rush spel eller vill du hellre ha en längre, mer strategisk strid? Vill du prova något helt annat? Om något verkar intressant, men du har inte på kartan, oroa dig inte, du kommer att ladda ner den automatiskt när du går med i spelet. Välj din ras
4

. Singleplayer är det dags att vänja sig spela en tävling du inte är bekant med. På Battle.net, är din poäng hålls, så spela din bästa.
5

Ha kul! Det finns inte mycket som är lika med rush när du helt papperskorgen dina motståndare! Kom bara ihåg att vara en god vinnare och säga "bra spel" eller "gg" i slutet av slaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-starters/80350.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.