Hur att förlänga Glow Time med VAG-COM

Den gammaldags sätt att starta en kall bilmotor är att ansluta en laddare i väggen och anslut sedan laddaren till ett tändstift. Men ny teknik som VAG-COM kan du tända glödstiftet med kontroller från din bärbara dator. VAG-COM är en tredje part bil diagnostik programvara från Microsoft som är kompatibel med flera modeller av Volkswagen personbilar. Programvaran diagnoser flera problem, bland annat tändning frågor. Standardinställningarna på VAG-COM hålla tändningen tid plug glöd till ett minimum, men i extremt kallt väder, kan du behöva förlänga glöd tid att ladda bilbatteriet. Den nyare versionen av VAG-COM heter VCDS (VAG-COM Diagnostic System). Saker du behöver
Laptop
USB-kabel
Visa fler instruktioner
1

Se till att det inte är en kronisk fall av att inte kunna starta bilen med den initiala spänning. Om du ofta har problem vid kallstart, kommer att förlänga glöd tiden inte avhjälpa en mer allvarlig underliggande fråga. Vanligtvis måste du förlänga glöd dags för en bil som vilar i mycket kallt väder eller på högre höjder.
2

Anslut till VAG-COM. Först bör du ha VAG-COM diagnostik programvara installerad på din dator. Du bör också ha en USB-kabel (1.1 eller 1.2) för att ansluta från din bärbara dator till din bil. Anslut den ena änden av kabeln till din bärbara dator och den andra till en plugg placerad under instrumentbrädan på förarens änden av bilen.
3

Slå på tändningen. När du slår på nyckeln, ska VAG-COM controller fönster visas på din laptop skärm.
4

Logga in med VAG-COM controller. Du bör ha en femsiffrig kod för att logga in
5

Klicka på "Adapter" och gå till "grupp 12."
6

Ändra adapter värde. I adaptern controller dialogrutan finns två värden som du bör hålla ett öga på. Först, notera värdet registreras i rutan med titeln "nej. av enheter, "som representerar glöd tiden. Standardvärdet är vanligtvis mellan en och två sekunder. Andra bör du hitta en textruta med titeln "nytt värde." Standardvärdet i "nytt värde" rutan blir 32768. Ändra värdet föra det närmare, men aldrig under 32700.
7

Slå av tändningen och slå på den igen. Gå tillbaka till adaptern dialogrutan. Värdet för "nej. av enheter "bör nu vara högre än föregående värde. Håll sänka adaptern eller "nytt värde" närmare men aldrig under 32700 för att förlänga glöd tiden. Typiskt är ett tändstift glöd tid av tre sekunder tillräckligt för att starta en bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-starters/80374.html

Previous:
Next: No

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.