Hur man installerar en Galaxy Remote Car Starter

Installera en Galaxy fjärrkontroll bil förrätt är inte lätt, och du bör ha både mekaniska och grundläggande elektriska färdigheter för att utföra en korrekt installation. Följ noga de avlägsna instruktionerna bil starter, så att datorsystemet i bilen och fjärrkontrollen bilen starter inte är skadade. Placera ledningarna i säkra områden, bort från motorn och bränsleledningar, för att undvika kortslutning. Saker du behöver
uppsättning skruvmejslar
Vehicle manuell
Galaxy fjärrstyrd start manual
Fordonsstölder avskräckande modul
Drill
Skruvar
buntband
Wrench
Elektriska avbitartång
Reläer
eltejp
Visa fler instruktioner
1

undersöka bilen noggrant, vilket gör att det inte finns elektriska problem: Se till att alla strömbrytare och lampor fungera korrekt, lyssna på motorn för att säkerställa att den fungerar korrekt - elektriska och motor problem kan påverka installationen av en galax avlägsen starter. Kontrollera att fordonet är utrustat med elektronisk bränsleinsprutning. Öppna Galaxy fjärr startpaketet och läsa igenom alla instruktioner och se över de bifogade diagrammen.
2

Skaffa en bilstölder modul avskräckande bypass eller kod från billarm tillverkaren, om bilen är utrustad med ett fordon Stöldskyddande - denna typ av modul som krävs för att inaktivera bilen tillfälligt Addera 3

Montera omkopplaren huven stift under huven på en säker plats, där det inte kan bli våt -. detta är en säkerhetsbrytare som förhindrar automatisk start när motorn är på service. Koppla bort den negativa batterianslutningen från batteriet, så att du inte orsakar några kortfilmer.
4

Ta bort plasten panelen finns under ratten, med en stjärnskruvmejsel (eller genom att ta bort några plastclips som kan hålla den på plats) - hänvisa till din bil handbok för borttagning instruktioner. Skruvar och plastclips kan döljas, så du måste noga leta efter dem. Se bilens instruktionsbok för instruktioner för att demontera ratten.
5

Leta trådarna som du använder för att ansluta Galaxy fjärrkontroll bil starter. Leta efter makt, tändning, lås makt, temperaturkontroll, larm och ledningar radio. Använd Galaxy starter installationsmanualen att hänvisa till tråd installation. Följ trådarna för att hitta rätt anslutning, eller hänvisa till bilens handbok att lokalisera dem.
6

Säkra nya anslutningar med buntband, och placera ledningar gruppen borta från rörliga delar i styrningen kolumn axel. Notera var du borrar hål eller använda självgängande skruvar, och stanna borta från bränsleledningar och yttre vävstolar ledningar. Skydda kabelanslutningar med eltejp.
7

Montera styrenheten i kupén på ett lättillgängligt område, men inte lätt synliga för tjuvar. Var noga med att enheten inte stör bromspedalerna eller fordon operativa komponenter. Anslut den negativa terminalen på batteriet och testa Galaxy remote starter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-starters/80368.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.