Hur man hittar information om vilka droger Fall Into Schema 1

det kontrollerade ämnet Act från 1970 inrättas ett system för att placera narkotika i scheman. Schemat ett läkemedel faller i är baserad på dess potential för missbruk och beroende. Det finns för närvarande fem drog scheman i USA. Medan läkemedlet scheman etablerades främst till förmån för farmaceuter och tillverkare drog, de är också ett användbart instrument för advokater och de som anklagas för narkotikabrott eftersom de spelar en roll för att bestämma påföljderna för kränkningar mot den drogen. Beväpna dig med information om vad droger faller in i vilken scheman. Saker du behöver
Telefon Computer boka hotell med Internetanslutning
Telefon
Visa fler instruktioner
reda på vad Droger Fall Into schema 1
1

Besök webbplatsen för Drug Enforcement Agency (DEA) (se Resurser nedan) och gå till den märkta sidan'' Drug Scheduling.'' Den första gruppen på sidan är Schema 1. Schema 1 omfattar vanliga droger som marijuana, ecstasy, heroin och LSD.
2

Följ upp med en advokat. Använd din lokala telefonkatalogen eller gå till American Bar Association nätet (se Resurser nedan) för att hitta en som specialiserat sig på narkotikabrott. Din advokat kan ge dig mer information om Schema 1 narkotikabrott och deras straff och kommer att förbereda ett försvar för dig i domstol om du har gripits.
3

Kontakta Anonyma Narkomaner (se Resurser nedan ) för att få hjälp att övervinna ett drogberoende om du misstänker att du har problem med något ämne i bilaga 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-starters/80352.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.