Hur du köper en Remote Starter för en bil

En fjärrstyrd bil startsystem kan vara en välsignelse under extrema väderförhållanden. Huruvida motorn behöver extra tid för att värma upp under de kalla vintermånaderna, eller luftkonditioneringen behöver en extra minut för att kyla ner bilen från den varma sommarsolen, kan bilen vara bekväm och redo att köra från ett avstånd på pressen av en knapp. Välj ett system och en butik för att installera det som du kan lita på och det kommer att bli en barnlek att köpa en avlägsen förrätt för en bil. Saker du behöver
bil
Visa fler instruktioner
1

Välj en butik eller mekaniker nära dig med en installatör certifierade Mobile Electronics, och framgångsrik erfarenhet gör installationer.
Sida 2

fråga en säljare om de många säkerhetsfunktioner som finns i avlägsna starter system. Dessa inkluderar anordningar för att förhindra att bilen startas på distans vid överhettning, när huven är öppen för mekaniskt arbete och när växellådan inte är i parkeringsläge, bland andra.
3

Hitta en avlägsen starter system som innehåller ändringar i bilens startmotor för att förhindra slipning skada när nyckeln vrids i tändning till fullo engagera.
4

Begär en detaljerad beskrivning av installation och drift av fjärr-starter. Ställ frågor om säljare och installatör. Låt dem förklara hur din nya systemet fungerar och hur man använder det på rätt sätt.
5

Bekanta dig med fjärrkontrollen starter och dess funktioner med hjälp av bruksanvisningen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-starters/80347.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.