Hur du köper en Remote Starter för en SUV

Med ett fjärrstart system, kan du starta din SUV inifrån ditt hem eller kontor och steg rakt in i en varm eller kall SUV. En avlägsen starter kan göra vardagen mycket mer bekväm. Följ dessa steg för att köpa en avlägsen förrätt för en SUV. Saker du behöver
SUV
Visa fler instruktioner
1

Bläddra Lokala elektroniska och fordonsindustrin butiker. Titta på några olika modeller och kolla priser. Fråga säljarna några frågor som du kan ha.
2

Bestäm hur mycket du har råd att spendera. Du kan hitta något mycket enkelt eller high-end, beroende på hur mycket pengar du vill släppa.
3

Välj ett system med minst en 500-meters räckvidd.

4

Välj ett system med en fjärrkontroll, dörrautomatik, en sändare och funktioner larm. Du behöver också ett överfallslarm och bil finder.
5

Handla för säkerheten. Välj ett system som endast kommer att engagera när SUV transmissionen är i parken och när huven stängs. Se till att systemet du köper har en fotpedal broms säkerhet som kommer att stängas av när bromsen tappas.
6

Välj ett system med en temperaturgivare som stänger av motorn om det blir för varmt .
7

Välj ett system med en anti-mala alternativ för att skydda din SUV starter från skador om du råkar på startmotorn medan du slår på tändningen.
8

Se till att systemet du väljer ingår en garanti. Få det bästa garantin du har råd ifall du har några problem senare.
9

Hitta en butik som har ett gott rykte och installatörer som är certifierade av Mobile Electronics Certification Program. Prata med installatörer och be att få se exempel på sitt arbete.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-starters/80345.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.