Hur du ansluter en CD-spelare i en Pickup

Installera en CD-spelare i din pickup kan lägga till funktioner till din annars stock stereo och gör körupplevelsen mer positiv. Tack vare framsteg inom tillverkningsindustrin, har eftermarknaden massor av olika stereo kit och selar som finns för att göra installationen enklare för hemmet installatören att göra. I det här fallet är projektet fordonet en 2000 Ford Ranger, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver: Begagnad Ford radio borttagningsnycklarna
Fordonsspecifika kabelnätet
Fordonsspecifika dash kit
Avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
Blue butt kontakter
Byte stereo
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet och lokalisera de två hålen på vardera sidan av beståndet stereo som stack upp vertikalt. Placera en av de u-formade nycklar i hålen på vänster sida av stereon, sedan upprepa processen på andra sidan.
2

Grip radio borttagning verktyg och dra dem bort från varandra samtidigt som du drar dem bort från instrumentbrädan. Dra ut stereon med en hand, dra ur selen stock kablage och antenn bly med andra handen
3

Placera buren medföljer ersättnings-CD-spelare i bilen-specifika dash kit. och tryck ner flikarna med hjälp av skruvmejsel för att låsa den på plats.
4

Strip 1/4 tum för avskärmning av änden på varje tråd på fordonsspecifika kabelnätet med hjälp av tråd strippor. Sedan krusa en blå rumpa kontakten på slutet av varje tråd med hjälp av tråd crimpers. Skala bort 1/4 tum för avskärmning av änden på varje tråd på CD-spelaren kabelnätet med hjälp av tråd strippor. Crimp varje tråd till trådarna på fordonsspecifika kabelnätet. Varje tråd på varje sele är färgkodade med samma färger och märkt också. Matcha upp varje färg tillsammans, sedan fixeras med hjälp av crimpers.
5

Anslut kablaget från CD-spelaren till baksidan av CD-spelaren med händerna, skjut sedan cd-spelare i instrumentpanelen satsen. Håll stereo i ena handen, sedan in kablaget ansluten till CD-spelaren till ledningsnätet från instrumentbrädan. Anslut antennen sladden på baksidan av stereon, tryck sedan streck satsen i instrumentbrädan för att låsa den på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-starters/80366.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.