Hur du köper en Remote Starter för en lastbil

Tänk dig redo att gå till jobbet på en frysning vintermorgon. Du kan gå ut till din lastbil i kylan, få in, starta bilen och vänta på att värmas upp. Eller så kan du använda en avlägsen starter och gå direkt från din toasty varmt hus till en toasty varm lastbil. En avlägsen starter kostar allt från $ 50 till $ 250 och kan göra ditt liv mycket mer bekväm. Att köpa en avlägsen starter för en lastbil, följ dessa enkla steg. Saker du behöver Truck
Visa fler instruktioner
1

Gå till lokala elektroniska och fordonsindustrin butiker. Få en uppfattning om vad du vill ha genom att titta på ett par enheter och kontrollera vissa priser.
2

Bestäm hur mycket du är villig att spendera på den här enheten. Den modell du köper kommer att bero på hur mycket du är villig att investera. Remote förrätter spänner från grundläggande till mycket högteknologiska modeller.
3

Kontrollera intervallet på enheten. Leta efter en enhet med minst en 500-meters räckvidd.
4

Kontrollera att systemet du väljer levereras med en fjärrkontroll, dörrautomatik, en sändare och funktioner larm. Du behöver också ett överfallslarm och bil finder.
5

Välj en enhet som endast kommer att engagera när huven stängs och lastbilens transmission är i parken.
6

Var säker på att systemet du köper har en fotpedal broms säkerhet, vilket kommer att orsaka start-systemet för att stänga av när bromsen tappas.
7

Hitta ett system som har en temperatursensor som kommer stänga av motorn om den överhettas.
8

Se till att du väljer ett system med en anti-mala alternativet. Denna funktion kommer att skydda din lastbil starter från skador om du råkar på startmotorn medan du slår på tändningen.
9

Välj ett system med en garanti. Många har ett år, två år eller till och med begränsad livstids garanti. Välj den bästa garantin du har råd.
10

Hitta en butik för att installera ditt system, om du har råd. Välj en butik med ett gott rykte. Prata med mekanik och be om referenser.
11

Be din mekaniker för att förklara alla de komponenter och funktioner till dig. Också, läsa din manual och se till att alla funktioner fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-starters/80344.html

Previous: No
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.