Hur man programmerar RX 330 Keys

Lexus RX 330 är en medelstora lyx SUV infördes 2003. Det erbjuder dynamisk laser farthållare, framhjulsdrift eller fyrhjulsdrift och regn-sensing vindrutetorkare. Dessutom har det ett navigationssystem med en bakre baksätet kamera, en baksätet och justerbara främre värmare sits. Det kommer också med en fjärr keyless inresa system som du kommer att behöva program innan du använder. Du kan bestämma vad du ska använda. Till exempel, "Bekräftelseläge" talar om hur många fjärrkontroller är programmerade och "Lägg Mode" kan du programmera en extra fjärrkontroll. Instruktioner
1

Öppna förardörren med din RX 330 och hålla alla andra dörrar stängda. Placera dina nycklar i tändningslåset och sedan ta bort dem.
2

Tryck på "Lock" och "Lås upp"-knappen på bilen femmor gånger så att bilen dörrarna låsa och låsa upp fem gånger. Vänta en sekund mellan att trycka på "Lock" och "Lås".
3

Stäng och öppna den chaufför-sidodörr. Tryck på "Lock"-knappen och sedan på "Lås upp"-knappen, med en sekunds paus mellan. Gör detta fem gånger.
4

Sätt tillbaka nycklarna i tändningslåset och vrid den till "On" och sedan "Off" med en sekunds paus mellan. Gör detta en gång för "Add"-läge, två gånger för "Rewrite"-läge, tre gånger för "Bekräftelse"-läge och fem gånger för "Förbud"-läge. Den "Bekräftelse"-läget växlar dörrarna låsa en gång för varje fjärrkontroll du har programmerat. Något annat läge kommer cykeln att dörrarna låses varje gång du vrider om nyckeln.
5

Tryck på "Lock" och "låsa upp" knapparna på sändaren för 1 1/2 sekunder vardera. Håll en knapp på sändaren. Dörrlåsen växlar minst en gång för att bekräfta att du har programmerat dina nycklar korrekt. Om de cyklar två gånger, har du missat något, och kommer att behöva upprepa detta steg.
6

Stäng chaufför-sidan dörren för att slutföra programmeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-starters/80372.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.