Hur man installerar en Bulldog RS1200 EP

The Bulldog RS1200 EP är en enkel att installera remote starter som är kompatibel med nästan alla fordon. Även Bulldog återförsäljare kommer professionellt installera remote starter, gör det själv är enkel och kommer att spara pengar. Installationen kräver några vanliga verktyg och ungefär en eftermiddag arbete. Saker du behöver
Philips skruvmejsel
Wire strippor
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna från undersidan -panel, eller streck under ratten, och dra panelen bort. Ta bort skruvarna som håller fast den nedre kåpan rattstången, och dra bort locket för att komma åt selen tändningslåset.
2

Hitta en plats, som vanligtvis är en stålstång ifrån tändningen kabelnätet. Tryck sonden av testet ljus till marken, den gröna lysdioden tänds för att bekräfta att det är en full body marken. Fäst den svarta klämman till marken. Addera 3

Rådgör med din bilens instruktionsbok eller färgkartan paket med startmotorn installation kit för att identifiera tändningen s 12-volt konstant tråd, vanligen den röda tråd. Sond på 12 volt konstant tråd med testet ljuset för att bekräfta att det är rätt tråd, den röda lysdioden tänds om det är den 12-volts konstant. Skala av 12-volt konstant tråden tills en 1-tums avsnitt av koppar exponeras.
4

Anslut de två grova röda kablarna i bilen starter sele till den exponerade koppar av den 12-volts konstant tråd. Anslut trådarna genom att separera den exponerade koppar för 12-volts konstant med mätsond, inslagning en tung-gauge röd tråd runt varje sida och vrida de tre trådar tillsammans. Täck trådarna med eltejp och fixera tejpen med buntband.
5

Leta tändstiftsledningen ena, oftast den svarta kabeln, genom att konsultera instruktionsboken eller färgkartan. Sond tråden med testet ljus, den gröna lysdioden tänds för att indikera att det är rätt tråd. Sätt in bilnyckeln i tändningslåset med testet ljuset fortfarande ansluten och vrid den till "On" läge. Den röda lysdioden tänds, vilket bekräftar att det är rätt tråd. Skala av kabeln tills en 1-tums avsnitt av koppar exponeras.
6

Separera exponerade koppar med mätsond och anslut den ena vit och röd robusta tråd av bilen starter ledningsnätet till den exponerade koppar. Täta exponerade koppar med eltejp och fixera tejpen med buntband. Leta tändstiftsledningen två och bekräfta att det är rätt tråd med samma metod för att hitta tändstiftsledningen en. Anslut den andra vita och röda robusta tråd till tändstiftsledningen två.
7

Leta tillbehöret en tråd genom att konsultera tråden diagrammet eller instruktionsboken. Testa kabeln genom att sondera den med testet ljus, det kommer att lysa grönt. Vrid tändningsnyckeln till "ON", testet ljuset blir röd för att bekräfta att det är rätt tråd. Skala bort 1 tum av ledarhöljet med kabelskalare, och anslut den vita och svarta robusta tråd av bilen starter ledningsnät. Täta alla exponerade koppar med elektrisk tejp och band tråd.
8

Leta starter tråden med färg blad eller bruksanvisning. Sond tråden med testet ljus, det kommer att lysa grönt. Vrid nyckeln till starta motorn, ljuset börjar blinka, vilket bekräftar att tråden är starter tråden. Skala en 1-tums avsnitt av isoleringen från starter tråd och anslut den gula och svarta robusta tråd av bilen starter ledningsnät. Täta alla exponerade koppar med elektrisk tejp och band tråd.
9

Lokalisera bromsvajern genom att konsultera instruktionsboken eller tråd färgkarta. Sondera bromsvajern med testet ljuset, det lyser grönt. Tryck bromsbelägget ned, testet blinkar rött för att bekräfta att det är rätt tråd. Skala en 1-tums avsnitt av isoleringen från bromsvajern och anslut den blå och svarta robusta tråd av bilen starter ledningsnät. Täta alla exponerade koppar med elektrisk tejp och band tråd.
10

Lokalisera den bruna kabeln parkeringsljus. Skala bort en 1-tums avsnitt av kabelns isolering och anslut den bruna robusta tråd av bilen starter ledningsnät. Täta alla exponerade koppar med elektrisk tejp och band tråd.
11

Anslut ledningen från den svarta jordkabeln i bilen startmodulen. Anslut bilen starter ledningsnätet i bilen startmodulen. Testa fjärrkontrollen starter, och dubbelkolla alla anslutningar om fjärrkontrollen startmotorn inte starta bilen.
12

Tuck alla tändkablar och startmodulen bakom rattstången. Sätt tillbaka den nedre luckan rattstången och under-panelen, eller streck täcker. Testa fjärrkontrollen starter för att bekräfta att alla anslutningar är intakta efter byte omslagen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-starters/80373.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.