Hur får jag Keys gjort till min bil?

Det kan aldrig skada att ha en extra uppsättning bilnycklar hands. Vare sig du letar i en extra uppsättning för att ge till någon annan eller bara för att hålla i handen i händelse av att bli utelåst, att veta hur du kan få en kopia av din bilnyckel är viktigt. Återförsäljare

Gå in i din återförsäljare är det bästa alternativet för att få reservnycklar till bilen gjorde. Nyare modell bilar har nycklar som innehåller ett datachip i dem, vilket gör det svårare att helt enkelt gå till en låssmed och få en nyckel gjord. Datorn chip i din nyckel är vad kommunicerar med motorn på din bil för att slå på den, så utan det kommer du inte att kunna använda din bil. Som återförsäljare är utrustad med förmågan att ersätta dessa marker, kan du få en nyckel härifrån. Om din nyckel saknas eller stulits bör återförsäljaravtalet har fortfarande dina uppgifter på fil och kunna göra en kopia ändå. Dock kommer få en nyckel från generalagenten sannolikt kosta mycket mer än att få den någon annanstans, och det kan ta längre tid. Addera Låssmed

Många låssmeder börjar kunna göra kopior av nycklar med datachips installerade i dem. De får tomma transponder nycklar och kan kopiera din bils uppgifter på dem för att skapa din nya nyckel. För att få en låssmed göra en kopia av bilens nyckel, kommer dock låssmed behöver din nyckel för VIN-nummer samt alla andra speciella koder kan finnas på plats. Dessa kan du få från din återförsäljare, i de flesta fall. Med hjälp av en låssmed i stället för återförsäljare bör du spara pengar.
P Om din bil är en äldre modell, dock eller saknar ett datachip i nyckeln, är det mycket enklare att få en dubblett nyckel. Med dessa tangenter, är allt du behöver göra är att ta din nyckel till låssmed och ha låssmed klippa en ny nyckel för dig. Denna metod är i särklass det billigaste och mest bekväma.
Online försäljare

Många företag på nätet säljer tomma transponder nycklar med vilka du kan få en dubblett nyckel gjord för din bil. Flera erbjuder också skära nyckeln för dig för en extra kostnad. För att få dem klippa din nyckel för dig, online viktiga beslutsfattare behöver ditt VIN-nummer så att nyckeln som de gör kommer att kunna faktiskt förvandla din bils motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-starters/80362.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.