Hur man installerar en Overhead Audio System Video bil för en 2002 Dodge Caravan

Installera en ljud-video-system i en 2002 Dodge Caravan kan du hålla dina passagerare i baksätet underhöll. Installationen är mindre komplicerat än det låter eftersom det kräver användning av enbart vanliga hushåll verktyg. Det finns inga kablar för att installera i bilen eftersom du bara tar bort overhead takbelysning och använda sina ledningar. När du har den överliggande audio video system installerat, pop i en DVD och låt dina passagerare njuta av åkturen. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
Utility Drill kniv hotell med maskin kran borr
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Bänd overhead takbelysning ut från taket skrymsle med en platt skruvmejsel. Koppla ur selen av trådarna från baksidan av takbelysning och stoppa kablarna i hålet i taket.
2

Placera fästet på overhead audio video mount över taket hålet och håll den i Placera med ena handen. Använd en mattkniv med den andra handen för att spåra runt konsolen att skära bort headliner från taket i skåpbilen. Ta bort fästet och headliner bit.
3

Vik ut kablaget. Placera kablaget genom centrum slitsen på fästet. hålla konsolen i taket där headliner har avlägsnats. Använd en borr med en maskin knacka lite för att borra ett hål genom varje hörn av fästet i taket. Borra inte genom taket. Maskinen Tap borr skapar gängade hål som håller skruvarna på plats.
4

Sätt i och dra åt fästskruvarna från audio video fästet genom fästet i taket med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Anslut kablaget till Musik-/videospelare. Clip audio videosystem på fästet gör att den låses på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90107.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.