Så monterar du ett Dual DVD-spelare i en Auto

Felaktigt installera en dual spelare overhead DVD i bilen leder till besvikelse för dina passagerare när de inser att de inte kan titta på videoklipp på vägen. Lyckligtvis installera en dual overhead DVD-spelare är mycket enklare än det kan verka. Genom att ta bort takbelysning, kan du använda ledningsnätet för att driva din DVD-spelare och du har också en användbar hål i taket för att stoppa tillbaka den slappa av trådarna. Hela processen använder vanliga hushåll verktyg och tar bara en timme att slutföra. Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin kran borr
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Wedge den lilla platt-skruvmejsel under kupolen ljus för att skapa slack mellan taket och takbelysning. Fortsätt att göra detta tills du kan dra hela takbelysning ut. Efter kupolen ljus har helt avlägsnats, koppla bort kablaget från takbelysning och tuck trådarna tillbaka in i taket hålet.
2

Placera fästet över taket hålet och använd en snickare kniv att skära innertaket kring monteringsfästet. Ta fästet så att du kan ta bort innertaket under den. Placera fästet på plats över taket hål och gänga ledningsnätet genom skårorna i fästet. Borra ett hål i varje hörn av monteringskonsolen genom användning av en borr med en maskin kran borr. Machine kranar borra hål med gängor som arbetar med skruvar.
3

Skruva skruvarna i de nyligen borrade hålen och dra åt dem med en Phillips-skruvmejsel. Anslut kablaget till baksidan av DVD-spelaren och skjut DVD spelaren på fästet tills det klickar på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90059.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.