Så monterar produkter i taket i en Yukon XL

Montering föremål såsom en overhead DVD-spelare till taket i en Yukon XL är mindre komplicerat än det låter. En takmonterad DVD spelare installationen kräver inte att du installerar några kablar till fordonet, eftersom du kommer att använda de kablar som driver den overhead takbelysning. Installationen använder vanliga hushåll verktyg och inte kräver någon särskild kompetens eller teknisk kunskap. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
takmonteringssatsen
Utility Drill kniv hotell med maskin kran borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera huvudet av flat skruvmejsel under basen på kupolen ljus. Dra mejseln under kupolen ljus tills det är löst nog att få och ta bort för hand. Avlägsna takbelysning och dra kablaget från baksidan. Stoppa trådarna upp i hålet i taket där takbelysning brukade vara.
2

Håll bygeln från takmonteringssatsen över taket hålet. Se till att fästet ligger platt mot taket. Trace runt konsolen med en mattkniv, skär headliner på bilens tak. Ta bort fästet, sedan kasta den bort bit headliner.
3

Dra kablaget ut från hålet i taket. Skjut ledningarna genom hålet i mitten av fästet. Skjut upp fästanordningen trådarna tills den ligger plant mot taket.
4

Håll konsolen i taket och borra ett hål genom varje hörn av fästet i taket. Borra inte genom taket. Sätt monteringshålen genom de borrade hål i väggfästet och dra dem i taket med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Anslut kablaget i DVD-spelaren. Skjut DVD spelaren på fästet så att den låses på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90103.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.