Instruktioner för Pontiac Montana DVD System Installation

Installera en DVD-system i en Pontiac Montana ger underhållning för dina passagerare. Eftersom du installerar DVD-systemet genom att ta bort overhead takbelysning, kan du använda ledningar som driver lätta att driva DVD-spelare - du inte behöver installera några nya kablar. Detta projekt kräver endast vanliga hushåll verktyg och tar inte mer än en timme. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin knacka lite
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Slip slutet av platt skruvmejsel under basen på kupolen ljus. Vrid skruvmejseln ett kvarts varv för att skapa utrymme mellan takbelysning och taket. När takbelysning är löst, ta tag i den och ta bort den med händerna.
2

Koppla bort kablaget från baksidan av takbelysning, sedan stoppa in kablarna upp i taket skrymsle.

3

Håll DVD fästet upp till taket. Skär den omgivande headliner med en snickare kniv. Ta bort DVD-hållaren från taket och kasta skuren bit av innertaket. Det är viktigt att ta bort innertaket från under DVD fäste, eftersom detta minskar vibrationerna i DVD-spelaren.
4

Dra ledningarna ner från taket skrymsle och trä dem genom tråden hål i mitten av fästet.
5

Håll DVD fästet upp till den del av taket som headliner avlägsnades. Anslut en bitars maskin kran till borren och göra ett hål i varje hörn på fästet. Borra genom fästet i taket, men inte borra genom taket. De hål som skapas av maskinen kranen är gängade skruvhål.
6

Sätt i skruvarna i hålen maskin peka och använda en stjärnskruvmejsel för att dra åt dem. Tråden sele är en bunt av flera trådar som ansluter till en rektangulär plugg. Anslut kablaget i DVD-spelaren. Skjut DVD spelaren på fästet tills det klickar på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90080.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.