Hur reparerar jag en Pioneer CXC5719 Remote?

Pioneer CXC5719 är en kompakt, kreditkort storlek fjärrkontroll för att styra Pioneers CD-spelare installerad i en bil. Den CXC5719 s knapp batterier har en begränsad livslängd och kommer att orsaka fjärrkontrollen för att sluta arbeta när de har skrivits ut av strömmen. Att reparera CXC5719, öppna höljet och byt ut batterierna. Saker du behöver
Badhandduk
Platt-kanter juveleraraffärer skruvmejsel
tryckluft
Needle-nosed tång
Ficklampa
Byte knapp batteri
Visa fler instruktioner

1

Lägg en badhandduk på ett bord för att skydda ytan. Placera CXC5719 fjärrkontrollen uppåt på handduken.
2

in spetsen på en platt-kanter guldsmedsaffär skruvmejsel i skarven mellan främre och bakre fall på den övre vänstra sidan. Dra spetsen ner längden på fjärrkontrollen tills du når den nedre vänstra sidan. Dra spetsen längst ner på fjärrkontrollen tills du når den högra sidan.
3

Dra spetsen upp till höger på fjärrkontrollen tills du når det övre högra hörnet. Dra spetsen överst på fjärrkontrollen tills du når det övre vänstra hörnet. Ta spetsen på platta kanter guldsmedsaffär skruvmejsel.
4

Dra den främre fallet med fjärrkontrollen på baksidan fallet. Vrid den främre fallet över. Placera den främre fallet på handduken bredvid bakboett.
5

Blåsa en tryckvåg av tryckluft vid fronten fallet. Torka kanterna på framsidan fallet med en luddfri trasa
6

Lokalisera knappcellsbatterier i ryggen fallet,. Den silverfärg av batterierna ger bort dem. Rikta en ficklampa på batterierna och notera den positiva ("+") eller negativ ("-") märkt text på toppen av varje. Ta ficklampan.
7

in spetsen av den platta kanter guldsmedsaffär skruvmejsel under ett av de två batterierna på sidan närmast dig. Lyft spetsen uppåt för att lossa batteriet från insidan batteriet klippet. Ta tag i kanten av batteriet med nål-nosed tång. Dra ut batteriet ur batterihållaren. Kassera batteriet ordentligt. Upprepa denna procedur för att ta bort det andra batteriet.
8

Håll en av de två ersättningsbatterier i kanterna med den märkta positiv eller negativ text på toppen, beroende på hur det ursprungliga batteriet placerades.

9

tag i kanten av batteriet med nål-nosed tång. Skjut in batteriet i batterihållaren. Tryck ner batteriet med nålspetsen-nosed tång tills det sitter inuti batteriet klippet. Upprepa denna procedur för att sätta det andra batteriet i ärendet.
10

blåsa bort baksidan fallet med en explosion av tryckluft. Rengör kanterna på bakboett med luddfri trasa.
11

Vrid den främre fallet över. Placera den främre fallet på baksidan fallet. Tryck ner på sidorna av den främre ärendet tills det sitter på baksidan fallet. Tryck ned på toppen och botten som sittplats upp fallet till bottenplattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90088.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.