Video Nackstöd Installation i

En video nackstöd är ett bra tillbehör för att hålla de bakre passagerare i ett fordon ockuperade och underhöll. Installera ett nackstöd är egentligen inte komplicerat. Ledningar och kablar är den svåraste delen, eftersom dessa måste köra in huvudstödet s innerpaneler och kuddar. Rätt bildskärm måste också väljas, eftersom det inte är standard i alla fordon och typer kropp. Monitorn behövs för en kombi eller sedan kan vara ganska olika från en för en SUV. Ta bort nackstödet

LCD-skärmen levereras med en ram på vilken huvudstödet monteras, tillsammans med LCD-skärmen monteringsaggregatet. Du måste börja med att ta bort nackstödet från sätet. På de flesta fordon, kan dessa nackstöd bara dras upp och ut. Om din nackskyddet inte bara lyfta, konsultera instruktionsboken för att avgöra hur du tar bort nackstödet.
Placering Frame

nackstödet fyllning behöver tas bort så videospelaren kan sättas i. Öppna nackstödet i sömmarna med en sprättare och försiktigt bort fyllning som om du wre flås nackstödet. Därefter sätter ramen som följde med bildskärmen kit du köpt för fordonet. Placera LCD på plats (den glider in i ramen på samma sätt som det passar in i lådan den kommer i från tillverkaren) och klicka den på plats. Innan LCD-skärmen är påslagen, kontrollera att monitorn sätts på plats korrekt, eftersom när om det inte passar in huvudstödet huset ordentligt, kan det orsaka obehag för passagerare som sitter där. Vissa nackstöd komma med inbyggda skärmar och installation för dessa är mycket enklare, så om denna process verkar skrämmande, kanske du bara vill köpa en av dessa och byta ut ditt befintliga nackstödet med det.

Wiring

ledningar och kablar är nästa steg. Borra ett trekvarts-tums hål i kablarna metall stöd knutna till nackstödet att låta kabeln passera. Om metallen är satt djupt in huvudstödet huset, får ett hål inte krävas. Anslut kabeln till bildskärmen och till strömkällan av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90018.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.