Inaktivera Stöldskydd på en Ford

Ford fordon använder både en aktiv och passiv stöldskydd . Den passivt system , bestående av en tändningsnyckel inbäddad med en transponder som signalerar att motorn startar , kan inte ändras av någon annan än en licensierad återförsäljare . Det aktiva systemet , en fabrik larm , tar bara några minuter att stänga och återställa när det behövs . Saker du behöver
Alarm knappsats
Pats programmerad tändningsnyckeln
Visa fler instruktioner
1

Tryck på låsknappen på bilens nyckelbricka för att avaktivera larmet . Om du har tappat bort din fjärrkontroll för bilen , använd klappen programmerad knapp för att låsa upp förarsidans dörr . Sedan satte nyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln till "on " läge . Bilens batteri ska vara på , men motorn ska inte vara igång .
2

Leta override knappen på larmet rutan nedanför förarsidan av instrumentbrädan . Tryck på knappen och håll in den tills larmet piper en gång . Lysdioden för larmet ska sluta blinka , indikerar stöldskydd är inaktiverad .
3

att återställa bilens larm , sätta klappen programmerade nyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln till " på " läge . Tryck override knappen . När larmet återställs , piper det två gånger och lysdioden börjar blinka .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89929.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.