Hur man programmerar en Honda Alarm Pilot Bil

Vissa modeller av Honda Pilot levereras som standard med ett larmsystem som kommer att hålla bilen trygg och säker när den inte används. Detta system kommer att göra höga ljud, blinkar lamporna och tuta om ett inbrott eller stöld försök. Dessa Honda Piloter kommer med ett trådlöst tangentbord som du kan använda för att låsa och låsa upp dörrarna och att du kommer också att använda för att programmera larmsystemet varje gång du parkerar bilen. Instruktioner
1

Ta ut nyckeln ur tändningslåset och lämna fordonet. Stäng luckan och se till att alla de andra dörrarna och bakre luckan är ordentligt stängda samt. Säkerhetssystemet kan inte programmeras om någon av dörrarna är öppen. Tryck på "Lock"-knappen på din trådlösa fjärrkontrollen
2

. Du kommer att höra kraften dörrar låset. Säkerhetssystemet automatiskt engagerade 15 sekunder efter att du låser dörrarna med fjärrkontrollen. Du kommer att höra ett pip från hornet, ett kvitter från trygghetssystem och strålkastarna blinkar en gång för att indikera att systemet har programmerats. Du kommer också att se en inre lampan på fordonets blinkar när systemet är tillkopplat.
3

Lyssna efter larmet medan utsidan av ditt fordon. Signalhornet ljuder ett larm släcks och en kombination av lamporna på din bil kommer att börja blinka om någon försöker öppna en av dörrarna, bryta ett fönster, kopplar radion och försök att starta fordonet. Larmet kommer att gå ut i två minuter innan systemet återställs. För att återställa systemet manuellt, låsa upp dörren med nyckel eller fjärr-sändaren och låsa den igen för att återaktivera systemet.
4

Tryck på "Lås upp"-knappen på fjärrkontrollen eller låser förarens sidodörr med nyckeln för att avväpna säkerhetssystemet. Försök att öppna någon dörr innan du gör det, eller låsa upp en annan dörr med nyckeln, kommer iväg larmet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89881.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.