Hur man installerar en bil larm i en Toyota Tacoma

Mest sen modell Toyota Tacoma lastbilar har en fabrik larm installerat men äldre modeller är redo för nya larm. Installera en bil larm i Toyota Tacoma kräver en praktisk kännedom om bilens elsystem och korrekt kopplingsschema. Installera larm på en Toyota Tacoma tar lite tålamod och cirka två timmar. Saker du behöver
Larmsats med adaptrar fordonets ledningar
Drill
Skruvmejslar
buntband
Visa fler instruktioner
1

Läs larmanläggningen bruksanvisning noggrant och identifiera alla komponenter och anslutningar. Öppna huven och ta bort den positiva batterikabeln från terminalen.
2

Hitta en väl synlig plats för LED-ljus och borra ett hål. Knäpp lysdioden på plats och köra tråden under Tacoma s streck. Lokalisera relä makt lås, om Toyota truck är så utrustad och ansluta modulen larmet låset.
3

Installera stötsensor per tillverkarens rekommendation. Identifiera starter tråden i tändningslåset selen och fäster starten inaktivera reläet.
4

Anslut kabeln larmet strömmen till den positiva batterikabeln och köra den längs brandväggen på förarsidan. Montera larm siren i ett öppet område, som vetter mot motorn för att begränsa vatten kontakt vid körning. Mata makt och siren kablar genom brandväggen använder ett befintligt hål eller genom att borra ett nytt.
5

Fäst alla trådarna till larmet styrenheten och säkra modulen så långt in i streck som möjligt. Anslut den positiva batterikabeln och testa larmet. Justera känsligheten om du vill och säkra lösa sladdar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89804.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.