Hur man använder en Master Lock Fob

Master Lock Starter Sentry-systemet är ett stöldskydd som immobilizes ett fordon så att det inte startar. En bil tjuv kan bryta fönstret på en bil för att få tillgång till det inre och varmtråden den att börja utan nyckel. Detta system kommer att förhindra bilen från att starta eftersom det inaktiverar drift av startmotorn. När du återvänder till din bil, avväpnar nyckelbrickan enheten och gör att du kan starta din bil. Saker du behöver
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil. Öppna säkringsdosan och lokalisera starter relä. Dra i startsnöret reläomkopplaren rakt upp för att ta bort det. Plug Master Lock Starter Sentry omkopplaren till reläomkopplaren läget. Tryck locket på säkringsdosan och stäng huven. Switchen automatiskt beväpnad i bilen.
2

Placera en flat skruvmejsel i mellan metallringar på Master Lock fob. Vrid mejseln något vänster eller höger för att öppna metallringen. Skjut din nyckelring i den yttre metallringen. Vrid nyckelring på metallringen tills nyckelring ringen kommer in i öppet centrum av nyckelbrickan ringen.
3

Starta och kör fordonet med det nya låssystemet till en plats. Vrid nyckeln av och lämna fordonet. Master Lock Starter Sentry inaktiverar startmotorn på bilen inom 60 sekunder automatiskt.
4

tillbaka till bilen med fob i handen, fickan eller handväskan. När du närmar dig fordonet sänder fob en signal till systemet och avaktiverar enheten, så att bilen startar när du vrider nyckeln i tändningslåset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89941.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.