Inaktivera Dodge Dynasty Säkerhet

The Dynasty introducerades till den amerikanska marknaden för att ersätta Dodge medelstor bil , den 600 . Liknar andra inhemska fordon som tillverkas i slutet av 1980 och början av 1990 , erbjöd dynastin ett larm som tillval . Standarden fabriken Larmet manövreras via fjärrkontroll , vilket gör det enkelt att beväpna och inaktivera vid behov . Saker du behöver
dörr nyckel
Tändningsnyckelns
Alarm knappsats
Visa fler instruktioner
1

Tryck avlarmningsknappen på ditt larm knappsats . Om du har tappat bort ditt tangentbord , vrid nyckeln moturs i dörren för att låsa upp bilen . Liksom andra fordon tillverkade på den tiden , har Dodge Dynasty separata tangenter för dörren och tändningen . Se till att du använder rätt nyckel , annars kommer du oavsiktligt ställa larmet .
2

Titta under förarsidan delen av instrumentpanelen för svarta larmboxen . Hitta den vippströmbrytare som åsidosätter larmet på den svarta lådan . Sätt startnyckeln i tändningslåset och vrid den framåt så att batteriet slås på , men bilen startar inte . Sedan vänder vippbrytare att stänga av larmet .
3

Vrid tändningsnyckeln framåt ett hack och vänd vippbrytare på plats igen för att aktivera larmet . Sedan , låsa bilen dörrar och tryck på knappen på tangentbordet för att aktivera larmet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89931.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.