Bakdörren öppen för dina tvivel oförklarlig ”misslyckande”

[ägare av familjebilar kunskap] för en tid sedan, redaktörer införa nio överväganden novis Läs några av artiklarna i vänner att ge mig Några problem, de sa att när de använder bilen, stöter de ofta på oförklarliga ”fel”, vet inte hur man ska lösa, gör dig väldigt generad. Dagens redaktör sammanfattade de sex representativa ”fel” för att lösa problemet.

1, vrid nyckeln rör sig inte & ndash; & ndash; rattlås

Jag tror att många nybörjare vänner har stött på denna situation är det att sätta nyckeln i nyckelhålet redo att börja, Jag fann att nyckeln inte kunde vridas.

Faktum är att rattet är automatiskt låst, nästan alla bilar har den här funktionen, huvudsyftet med denna funktion är att förhindra stöld. När fordonet är avstängd är ratten placerad i en vinkel, kommer den automatiskt att utlösa lås, denna gång tändningen skruvas om nycklarna inte flytta.

Lösning låses automatiskt ratten är mycket enkel, första nyckel i nyckelhålet, vrida ratten högerhänta twist runt den vänstra knappen tills knappen kan vrida, är olåst ratten Det är. Här redigeras för att påminna dig, när du ska hitta nyckeln twist inte rör sig, inte gå trubbiga twist nyckeln, är det lätt att orsaka böjning och även bryta nyckeln.

2, batteriet total dött & ndash; & ndash; glömmer att släcka ljuset, stänga lyssna på ljud

Vissa användare att redigera ett meddelande som han köpa en ny bil alltid slå elden Efter inspektionen visade sig att batteriet var dött och frågade om redaktören hade problem med batteriet.

I sådana fall vänner innan tiden, baserat på erfarenheterna från redigering, sällan förlorar batteriet, troligen på grund av att glömma att släcka ljuset eller gå av efter parkering stall I bilen lyssnade ljudet och andra vanor batteriet förlorade ström. Oroa dig inte om du kommer in i ett batteri, har min kollega beskrivit hur man löser detta problem i en tidigare artikel.

När alla möter ett batteri utan el, tänk på om du har dessa vanor. Om du har, hoppas jag att alla betalar mer uppmärksamhet när man använder bilen. När du går av bussen, kontrollera att bilens ljus inuti bilen och strålkastarna utanför bilen är avstängda och försök att inte lyssna på ljudet i bilen efter flameout. Om batteriet är fördröjt eftersom batteriet inte är påslagen, kommer det att vara värt förlusten. När det gäller underhållet av batteriet introducerade min kollega det också i föregående artikel, och intresserade vänner kan ta en titt.

Lämna ett svar